Pogledajte neverovatno raskošno okićen dom Kim i Kanyea

Kim i Kanye su preraskošno ukrasili svoju vilu na Bel Eru (foto: Instagram.com/teamkimye)

Božić i Nova godina se bliže, atmosfera se polako zagreva, a praznično ushićenje raste. Iz dana u dan, poznate ličnosti takmiče se ko će okititi lepšu i raskošniju jelku i čija će kuća bolje zasijati. Rijaliti zvezda Kim Kardasihan se i ove godine potrudila da praznična dekoracija u njenom domu bude i više nego primećena.

Kim je poznata po tome što voli da u mnogim stvarima pretera, pa je tako bilo i ovog puta. Od pljačke u Parizu se nije oglašavala na društvenim mrežama, ali je na Snapchatu podelila sa pratiocima kako je njen porodični dom ukrašen od krova do poda svetiljkama bele boje.

I najbolji prijatelj rijaliti zvezde, Jonathan Cheban, na svom profilu podelio je sa fanovima video na kom se vidi luksuzna vila Kim Kardasihan i Kanye Westa. Kuća je cela prekrivena lampicama, dok je enterijer kuće okićen raznim novogodišnjim dekoracijama koju krasi i jelka visoka nekoliko metara.

 

A video posted by Facebook | Twitter: TeamKimye (@teamkimye) on

Najpoznatija američka porodica smestila je veliku i raskošnu jelku u predvorje kuće kako bi impresionirala svakog ko kroči u njihov dom.

Povezane vesti

Back to Top