Pogledajte prve fotografije: Venčali se Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger

Srećni mladenci
Srećni mladenci Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger venčali su se u subotu uveče na intimnoj ceremoniji održanoj u gradu Montesitu u Kaliforniji.
Američki glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji Parks and Recreation, ali i kao akcioni junak u filmovima Čuvari galaksije, verio je američku blogerku, inače ćerku Arnolda Schwarzennegera Marie Shriver, u januaru, nakon sedam meseci veze. „Vidi se da je ovo najsrećniji dan u životu Katherine. Nije prestala da se osmehuje, a i Chris je prilično uzbuđen,“ rekao je magazinu People izvor koji je prisustvovao venčanju.
„Sam prostor u kome se to odgiralo bio je prelep. Mnogo cveća i zelenila na sve strane, veoma romantičan utisak ostavlja čitava ceremonija,“ dodao je i objasnio da je cela porodica prisustvovala ovom trenutku. „Tu su bili i njeni roditelji, Maria i Arnold, braža Patrick i Christopher i sestra Christina. Svi su izgledali srećno,“ objasnio je izvor. Među zvanicama je bio i Prattom šestogodišnji sin Jack, koga ima iz braka sa glumicom Annom Faris, od koje se prošle godine razveo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI