Prati nas

Foto

Pogledajte prve fotografije: Venčali se Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger

Srećni mladenci Instagram

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger venčali su se u subotu uveče na intimnoj ceremoniji održanoj u gradu Montesitu u Kaliforniji.

Američki glumac, najpoznatiji po ulozi u seriji Parks and Recreation, ali i kao akcioni junak u filmovima Čuvari galaksije, verio je američku blogerku, inače ćerku Arnolda Schwarzennegera Marie Shriver, u januaru, nakon sedam meseci veze.

“Vidi se da je ovo najsrećniji dan u životu Katherine. Nije prestala da se osmehuje, a i Chris je prilično uzbuđen,” rekao je magazinu People izvor koji je prisustvovao venčanju.

“Sam prostor u kome se to odgiralo bio je prelep. Mnogo cveća i zelenila na sve strane, veoma romantičan utisak ostavlja čitava ceremonija,” dodao je i objasnio da je cela porodica prisustvovala ovom trenutku.

“Tu su bili i njeni roditelji, Maria i Arnold, braža Patrick i Christopher i sestra Christina. Svi su izgledali srećno,” objasnio je izvor.

Među zvanicama je bio i Prattom šestogodišnji sin Jack, koga ima iz braka sa glumicom Annom Faris, od koje se prošle godine razveo.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top