in

Pogledajte: Sara Jo objavila novi singl i spot za pesmu ‘Mili, mili’

Nakon velikih hitova Lava i Bez sna, Sara Jo je nastavila da ređa hitove. Popularna pop pevačica, objavila je novi singl Mili, mili koji prati spot inspirisanin estetitikom koja je obeležila kraj 20. i početak 21. veka, kao i karijere čuvenih svetskih zvezda poput Britney Spears i Jennifer Lopez.

„Pesma Mili, mili dogodila se sasvim spontano, i u tome je njena najveća čar. Zbog toga je svi posebno volimo. Što se tiče naziva pesme, on mi je posebno drag, jer mili tepamo onima do kojih nam je stalo“, kaže Sara Jo.

Svojom pojavom, autentičnošću i talentom, Sara Jo je odavno osvojila publiku širom regiona, a novom pesmom odlučila je da napravi omaž estetici i muzici na kojoj je odrasla i koja je dobrim delom formirala njen ukus i stil.

„Želela sam da ovaj spot ima estetiku koja je pratila muziku krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih. Verujem da će ova pesma dotaći i generacije koje su odrastale u to vreme, ali i one koji su tada bili mladi i koji ovaj period pamte po odličnom provodu. Reditelj spota Lazar Bogdanović i ja, lako smo se složili, da muzički pravac na koji se oslanja pesma, a to je UK Garage, treba u potpunosti da isprati i spot. Bio je pravi izazov pronaći lokacije i adekvatan kostim, koji je na kraju i nastao isključivo za potrebe ovog spota. Čitav kreativni proces odlično je protekao, kao i samo snimanje“, otkriva Sara Jo.