Poklanjamo karte za Zvonka Bogdana!


Najava za koncert legendarnog muzičara

 

Sigurni smo da ste u BitefArtCafeu očekivali najbolje cover bendove kao što su Makao i Perpetuum mobile. Možda ste se nadali Rundek Cargo triu i Massimu Saviću ali ovo što sledi sasvim sigurno niste očekivali.

Iznenađenje i na neki način poklon: BITEFARTCAFE SUMMER STAGE sa ponosom predstavlja ZVONKA BOGDANA i njegove tamburaše!

29.juna u kultnom beogradskom klubu nastupiće legenda starogradske muzike, simbol svega dobrog što ta muzika pruža, Zvonko Bogdan. Klub će za tu priliku smanjiti kapacitet, pa ako želite da prisustvujete ovom koncertu, požurite!

BitefArtCafe nastavlja sa dobrim zvucima pa će se kao deo malog jubileja kluba na Kalemegdanu ove sezone predstaviti i Masimo Savić (6.jul), koji je i prošle godine oduševio Beograđane intimnom svirkom, kao i zagrebački sastav Jinx (20. Jul) koji će prvi put nastupiti na Summer Stageu.

Kako nam u klubu kažu vode se i pregovori sa Victor Bailey Vfunk bendom i još najmanje jednim, za ovaj klub, potpuno neočekivanim gostom. Zato, ostanite u toku i pratite FB stranu i sajt BitefArtCafea.

Najbržih dvoje koji nam se jave na mejl (mail@tracara.com) i navedu bar jedan od hitova Zvonka Bogdana, dobijaju po dve karte za ovaj koncert. Tri četiri sad! :)

UPDATE: Dobitnici karata su Nina R. i Petar S. Lep provod želimo! :)