in

Zvonko Bogdan izdao knjigu o svom životu


Pevač priredio promociju knjige (foto: hellomagazin)
Pevač priredio promociju knjige (foto: hellomagazin)

Pevač tradicionalne vojvođanske muzike Zvonko Bogdan izdao je knjigu pod nazivom Život teče i tim povodom priredio promociju u Beogradu. Knjiga je delo pisca Ace Dogandžića, koji je opisao pevačev mužički rad i opus.

Na promociji se služilo vino iz Zvonkove vinararije, a goste su zabavljali tamburaši uz koje je domaćin zapevao i oduševio prisutne.

DSC_5036

„Aco Dogandžić je pisao ovu knjigu devet godina. On je sakupio sve ono što sam ja skupljao 30 godina. Da on to nije napisao i složio, ja ne bih znao čime sam se bavio“ rekao je muzičar za Tračaru i dodao da mu je drago što na promociji vidi toliki broj ljudi. Na naše pitanje šta bi izabrao kada bi morao da bira između muzike i vina, Zvonko je dao krajnje neočekivan odgovor i otkrio da on zapravo ne pije vino.

DSC_4958

„Ja nisam degustator vina, ali moj otac je bio. Ja sam zbog njega prihvatio da budem zaštitni znak vinarije, koja nije običan podrum vina već institucija koja se bavi svim kulturnim događajima. Moja najveća ljubav je muzika“-završio je legendarni pevač.