Vodimo vas na koncert Zvonka Bogdana!

Pevač Zvonko Bogdan nastupiće 20. juna u 22h
Pevač Zvonko Bogdan nastupiće 20. juna u 22h

U letnjoj bašti popularnog beogradskog kluba Bitef Art Cafe-a u četvrtak nas očekuje sjajna zabava uz velikog Zvonka Bogdana, a samo dan posle biće priređen flamenko spektakl Alberta Lopeza i njegove prateće grupe. Požurite, delimo karte za oba događaja!

Zvonko Bogdan, veliki gospodin, legenda starogradske muzike i simbol svega dobrog što ta muzika pruža, će 20.juna ponovo nastupiti u kultnom beogradskom klubu SUMMER STAGE BitefArtCafe. Njegovo ime je postalo epitet za sebe. Na Summer Stage koncertu očekujte intimni doživljaj, kakav su možda osetili samo oni koji su bili na prošlogodišnjem koncertu. Legendarni pevač je napravio šou u pravom smislu te reči i posvetio se svakom gostu te večeri. Više o tome na https://www.facebook.com/events/128036644068619/.

Cena karata:
-gornji deo kluba 900 rsd,
-donji deo kluba  600 rsd.

Alberto Lopes sa svojom grupom nastupiće 21. juna u 21:30h

Sa zadovoljstvom vas pozivamo i na flamenko spektakl Alberta Lopesa i njegove prateće grupe 21. juna, uz čiju svirku i ples ćete osetiti strast najpoznatije španske regije, Andaluzije. Ovaj događaj je posebno interesantan, jer sjedinjuje gitarsko umeće, flamenko pevanje i ples, a hispanofili će se bar ovih par sati osetiti kao da su otputovali u mistične predele Španije. Alberto Lopes je dobitnik mnogobrojnih nagrada u kategoriji flamenko gitare, a njegova prateća grupa jedna od vodećih flamenko grupa iz Španije. Više o tome na https://www.facebook.com/events/510895412292541/.

Cene karata:

-gornji deo kluba 700 rsd,

-donji deo kluba 500 rsd.

Karte se kupuju na ulazu u klub, a studenti koji na koncert ponesu indeks, imaće poseban popust na cenu karte.

Mi poklanjamo 3×2 karte za ove nastupe. Brzo se javite na ivanka@tracara.com, ostavite osnovne podatke i imate zagarantovan provod.

Dobitnici karata za Zvonka Bogdana su: Marina M, Dušan M, Violeta J.

Dobitnici karata za Alberta Lopesa su: Radoslava G, Nikodin B.

Povezane vesti

Back to Top