Search
Close this search box.

Žurka “Vinarije Zvonko Bogdan” okupila poznate

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Godišnja žurka Vinarije Zvonko Bogdan održana proteklog vikenda ostaće upamćena po odlčnom ambijentu, vrhunskom posluženju, maestrolnom muzičkom programu i naravno – vinu!

Na sceni su se smenjivali vrhunski muzičari: Triang Trio, EL Yazzara, Sergej Trifunović sa svojim bendom Užička republika, kao i gost iz Grčke poznati DJ Alexandros Costanopoulos, ali i domaćin večeri Zvonko Bogdan.

Čedomir Jovanović sa suprugom

„Drago mi je da sam imao priliku da budem domaćin večeri, i da sam video puno dragih ljudi, nadam se da su uživali bar deo koliko sam ja večeras uživao,“ rekao je uvek nasmejani Zvonko Bogdan .

Na žurci o kojoj će se zasigurno pričati do sledeće tradionalne godišnje žurke vinarije, provodili su se i  Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom, Vojin Đorđević, Jovan Memedović, Robert i Sandra Čoban,Oliver Dulić, manekenka Ivana Kukrić, voditeljka Maja Manojlović, Vesna Da Vinča, kreatorka Marija Šabić, Filip Miletić , Miloš Ivanović, Katarina Srećković,Slađana Paunović, PR menadžer TV Prva, Petar Gajić i mnogi drugi .

POSLEDNJE VESTI