Search
Close this search box.

Estrada stala uz Karleušu nakon eksplicitnih fotografija

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što su se eksplicitne fotografije Jelene Karleuše proširile internetom, brojne javne ličnosti su stale na njenu stranu, oštro kritikujući Ognjena Vranješa.

Među prvima se oglasila Dara Bubamara, koja je pre dve godine prolazila kroz sličan skandal. Ona je uz svoju koleginicu stala tiho, objavivši fotografiju sa koncerta u Štark areni, uz kratak opis: „Podrška mojoj Jeleni“.

Brutalnija je bila Ljupka Stević,  koja je oplela po Ognjenu putem svog Instagrama.

„Da se razumemo meni Karleuša nije drugarica, a njenog supruga ne poznajem lično. Ali smatram da je za svaku osudu čin ovog paćenika. Zar sebe smatraš muškarcem? Pi*ko! Sram te bilo, bedniče, stidi se sebe, brukaš profsiju kojim se baviš! Srozao si muški rod i verujem da se i rođena majka u ovom trenutku stidi“, napisala je pevačica, pa pozvala sve kolege i fudbalere da javno osude Ognjenovo ponašanje.

Marija Šerifović i Nataša Bekvalac su se takođe oglasile, fotografijom na društvenim mrežama:

Uz svoju drugaricu je stao i Aca Lukas, koji je žestoko isprozivao Vranješa.

Podrška za drugaricu i koleginicu! Ne daj se Jelena, za druge ne znam, ali ja sam uz tebe!!! Muškarci koji trtljaju okolo sa kojom su ženom spavali su indijanci!!! Muškarci koji trtljaju okolo da su sa nekom ženom spavali, a da to nisu radili su indijančine. Muškarci koji se i pored toga što znaju da pravi muškarci nikada ne udaraju nikako, a kamoli nisko, na žene, i koji se trude iz petnih žila da dokažu to sto bi želeli da rade sa njom a nisu, i to ni manje ni više nego javnosti , e ti muškarci su ozbiljno zlo, ozbiljno oboleli od kompleksa niže vrednosti, i nisu nikakvi mangupi, “ni sa ove ni sa one strane Drine” (kako pročitah neki dan u jednoj nebuloznoj izjavi nekog fudbalera, koji hoće da bude mangup), oni su samo mangupi, za u Drinu!!! Sramota!!!“, poručio je Lukas.

I glumac Sergej Trifunović se oglasio tvitom:

Celu situaciju je prokomentarisao i političar Čedomir Jovanović:

„Zašto svi koji euforično likuju krišom gledajući fotke JK, misle da će tako uspeti da sakriju ‘mokre snove njih sa njom’ kojim su godinama bolesno varali sami sebe, be strong JK, paćenici nikad nisu bili naš svet“, napisao je na Instagramu.

Jelena je u međuvremenu otputovala kod supruga u Kinu, nakon što se i on oglasio i prokomentarisao nova dešavanja.

POSLEDNJE VESTI