Search
Close this search box.

Neprijatan susret: I posle 14 godina Ceca i Čedomir Jovanović se i dalje izbegavaju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

 

 

Svetlana Ceca Ražnatović i Čedomir Jovanović već godinama nisu u dobrim odnosima. Tome svedoči i činjenica da čak ni posle 14 godina ne mogu da borave u istoj prostorili niti jedno drugo da pogledaju u oči.

Naime, i Čeda i Ceca su bili na proslavi Željka Joksimovića povodom rođenja bliznakinja. Bilo je očigledno da oboje nisu očekivali ovo drugo na slavlju pa su bili neprijatno iznenađeni kada su se sreli.

“Kada je video Cecu okruženu novinarima, Čeda je stegao ruku svoje supruge i povukao je da što pre prođu do ulaza. Kako su ispred kluba bili građevinski radovi, njegova supruga je jedva pratili njegov ubrzan hod jer je bila u štiklama. Jovanović se sve vreme trudio da drži glavu savijenu kako ne bi pogldao pevačicu“, rekao je izvor, koji se zatekao na licu mesta, za Informer.

“Ni Ceca nije ostala bez reakcije. Iako je bila usred intervjua, ona je okrenula glavu u desnu stranu, a kada je videla da dolaze Čeda i njegova supruga brzo je vratila pogled ka novinarima. Da stvar bude interesantnija, ona je u tom trenutku prevrnulaočima što su svi videli“, dodao je isti izvor.

Kako su ovu reakciju primetili svi novinari, pokušali su da dobiju njenu izjavu, ali Ceca je diplomatski odgovorila: “Nije bežao, boga mi, niko. Ajde, ajde, videla sam ja svojim očima. Nemojte da vas pitam da li više verujette svojim očima nego meni“.

Podsetimo, Ceca i Čeda su u lošim odnosima još od 2003. godine, jer je Jovanović bio zaslužan za njeno hapšenje u akciji Sablja.

POSLEDNJE VESTI