Prati nas

Vesti

Policija privodi Editu zbog bombaškog napada?

U subotu rano ujutru bačena je bomba kašikara na prostorije produkcijske kuće FM Play, a na svu sreću niko nije povređen. A kako prenose domaći mediji, pevačica Edita Aradinović biće saslušana u policiji kao osumljičena zbog ovog incidenta.

Kako saznaju mediji, vlasnici Filip Miletić i Miloš Roganović su samo popularnu pevačicu naveli kao potencijalnog neprijatelja.

“Dosadašnja istraga pokazala je da je jedini sukob koji su vlasnici ove kuće imali bio s pevačicom Editom Aradinović. Naime, Aradinovićeva je imala ugovor s producentskom kućom vredan 150.000 evra, još u periodu kad je bila članica grupe Ministarke, ali je prošle godine odlučila da ga prekrši i napusti bend, zbog čega je došlo do problema i svađe između nekada bliskih saradnika”, otkriva izvor za Kurir.

Iako srećom niko nije povređen u ovom napadu, jedan od vlasnika otkriva da je načinjena šteta od 10.000 evra.

“Bomba je razorila ceo studio. Potrebno je kompletno renoviranje, a uništena nam je i oprema, velika je materijalna šteta. Geleri su prošli kroz gluvu sobu, uništili su mikrofon, monitore, zvučnike, sve je uništeno. Sve novo treba da se nabavi, ne znam koliko tačno, ali sigurno više od 10.000 evra će nas koštati saniranje štete”, izjavio je Filip.

Ovim povodom se oglaisla i pevačica, koja tvrdi da je policija još uvek nije zvala na razgovor, a sumnja i da će se to desititi:

“Sve što se tiče toga, ja ću već porazgovarati sa policijom, ako me ikada budu pozvali na saslušanje. Za sada me niko nije pozvao. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika… A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje… Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih – hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam”, izjavila je Edita za Pink, a za kraj dodala:

“Mene ako policija bude zvala, što čisto sumnjam, ali ako i bude – ja ću njima reći istinski naš odnos i sve što treba da znaju, što uopšte nikada nije bilo rečeno u javnosti. Isto tako, kao što su oni rekli da su samo sa mnom bili u neprijateljskim odnosima, isto tako sam i ja samo sa njima… Ne bih znala šta dalje da dodam”.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top