Prati nas

Život

Policija traži lopova koji liči na Rossa iz Prijatelja

Policija u engleskom gradu Bekpulu objavila je na svojoj facebook stranici fotografiju muškarca osumnjičenog za krađu u jednom restoranu.

Korisnici društvenih mreža odmah su uočili neverovatnu sličnost sa likom Rossa iz serije Prijatelji. Šale su se toliko raširile internetom, da je na kraju reagovao i sam glumac David Schwimmer.

Policija je u utorak na svoju facebook stranicu postavila kadar sa nadzorne kamere jednog supermarketa u Blekbulu, na kojem se vidi muškarac koji je, kako je navedeno, osumnjičen za krađu počinjenu 20. septembra u jednom restoranu.

Korisnici društvenih mreža odmah su uočili sličnost sa glumcem Schwimmerom,  pa su počeli da zbijaju šale na internetu. Na kraju se i sama policija uključila u “igru” zvaničnim saopštenjem u kojem navode: “Sproveli smo detaljnu istragu i utvrdili smo da je Daid Schwimmer tog dana bio u Americi”.

Zavitlavanje na račun lopova iz Blekpula prešlo je i na drugu stranu Atlantika i stiglo i do samog glumca koji se na duhovit način, video snimkom na twitteru, ogradio od učešća u kriminalnim radnjama u Velikoj Britaniji.

“Policajci, kunem se da nisam ja. Kao što vidite, bio sam u Njujorku. Vrednoj policiji Blekpula želim sreću u istrazi,” napisao je on.

1 komentar

1 komentar

  1. Hahaha

    25. 10. 2018. at 19:25

    Ovo neka šala, on je jel da? :))))

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top