Search
Close this search box.

Pomirile se Ana Ivanović i Marija Kilibarda

Nema više nesuglasica (foto: promo)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nema više nesuglasica (foto: promo)

Ana Ivanović Marija Kilibarda izgladile su nesuglasice zbog kojih nisu pričale duže od godinu dana, javljaju domaći mediji.

Nesuglasice između teniserke i voditeljke nastale su kad je Ana počela da se zabavlja sa sadašnjim suprugom Bastijanom Schweinsteigerom. Ana je posumnjala da je njena prijateljica dojavljivala medijima detalje ove veze, pa se distancirala od nje.

„Ana i Marija skoro su se srele slučajno, bile su kod zajedničkih prijatelja, i tada su razgovarale prvi put posle godinu i po. Ana nije htela da pominje razloge zbog kojih je bila ljuta na nju, zašto je nije zvala na svadbu prošle godine, a ni Marija nije zalazila u to. Ćaskale su neobavezno, imale su dosta toga jedna drugoj da ispričaju. Na kraju su se srdačno pozdravile, videlo se da su obe srećne što su ponovo u dobrim odnosima,“ rekao je za Stars izvor blizak Ivanovićevoj i dodao da se njih dve od tada nisu ni čule ni videle.

„Njihov odnos verovatno neće biti kao ranije. Nekad je Marija letovala kod Ane na Majorki, bile su baš bliske prijateljice. Koliko znam, nisu se jedna drugoj javile čak ni porukom od poslednjeg viđanja.“

POSLEDNJE VESTI