in

Marija Kilibarda opljačkana usred grada, lopov je ujeo za ruku


Marija Kilibarda pre nekog vremena bila je žrtva lopova u Parizu kada joj je ukradena veća količina novca.

Naime, nastala je prava filmska akcija kada je voditeljka pokušala da se fizički obračuna sa pljačkašem.

“Kada sam prvi put bila u Parizu na jednoj “tezgi” zaradila sam u to vreme dosta novca. Neiskusko sam ih samo stavila u novčanih u torbu i otišla sa prijateljicom u šetnju po centru grada i bila fascinirana Ajfelovim tornjem. Dok sam ja tako gledala i njega, samo sam osetila kako me je neko snažno gurno s leđa i oteo mi torbu punu dokumentara i novca”, rekla je Kilibarda u podkastu kod Galeba Nikačevića.

Voditeljka se prisećala ovog dramatičnog momenta i objasnila da je tada držao adrenalin jer je popila prethodno malo više vina i počela da juri pljačkaše.

“Trčala sam kao luda za njim, u jednom trenutku on je čak i bacio moju torbu, ali je uzeo novčanik. Bila sam srećna što sam makar dokumenta spasila, u to vreme bez pasoša i vize koju smo morali da imamo, nisam ništa mogla. Ipak, nastavila sam da jurim za njim i uspela sam čak i da ga uhvatim i skočim mu na leđa. Vikala sam da mi da novčanik. Međutim, on me je ujeo za ruku, ja sam od bola pala i uspeo je da pobegde”, rekla je Marija, prenosi Objektiv.