in

Marija Kilibarda: Razvod je za mene bio lavirint

Voditeljka Marija Kilibarda pre tri godine razvela se od Velimira Radmanovića, a sada je nakon dužeg perioda progovorila o krahu braka.

“Život me je zbunio kada mi je dijagnostifikovana diskus hernija, a ja od bolova nisam mogla da se ispravim, mada sam nedeljama bila pod blokadama”, rekla je Marija za magazin “Hello”.

Ona je istakla da zbog zdravstvenog problema prvi put našla u lavirnitu, a nedugo zatim i zbog razvoda.

“Pitanje je bilo da li ću problem moći da rešim vežbama ili ću morati na operaciju. Ta tri meseca svakodnevnih terapija, što fizikalnih, što kinezi, bila su za mene ozbiljan lavirint,“ priča voditeljka.

„Drugi lavirint je bio kada sam shvatila da ću se razvesti. Mnogi bi rekli da je brak, sam po sebi, svojevrstan lavirint, ali ja bih pre rekla da je to kraj braka”, iskrena je Kilibarda.

View this post on Instagram

Kasandra salje po 😘 @stefanorlic @brankica.treskavica @klubknjizevnika @studioprostor @hellomagazinsrbija

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

Inače, prvi put se razvod voditeljke saznalo početkom leta 2017. godine, ali ona je tada davala dvosmislene izjave.

“Verujte mi da ne znam da li je pametnije, ni da li je bolje, ali ni kad je lepo, ni kad je ružno, ni kad je turbulentno, ni kad je nešto pod znakom pitanja, pa bilo najlepše ili najgore na svetu, ako je izrazito lično – ne želim da reagujem,” istakla je ona.

Marija je dodala da je njena odluka da nijedan njen dečko, a tako ni muž sada, ne budu na njenom Instagramu.

“To je moja odluka da bi taj deo mog života ostao privatan. Objaviću fotografiju s proslave rođendana kojoj prisustvuje mali broj ljudi, utisak o pesmi ili filu, prokomentarisati neku situaciju, ali to ne ugrožava nikoga sem mene, osim ponekad moje sestre, koje pošize kad im javno čestitam rođendan.”