Search
Close this search box.

P&G čistio Beograd uz poznate dame

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Svetski dan čišćenja je konačno stigao, a Procter&Gamble se priključio najvećoj akciji građana u istoriji i, zajedno sa organizacijom Let’s Do It! Srbija, očistio jedno od najugroženijih obalskih područja grada Beograda.

P&G je pokazao koliko su njihovi brendovi Lenor, Ariel i Fairy okrenuti održivom razvoju. 15. septembaa 2018. je dan koji će biti dobro upamćen kao dan kada je čitav svet udružio snage u zajedničkom cilju da planeta Zemlja bude bolje mesto za život. Zaposleni kompanije Procter&Gamble su, zajedno sa popularnim TV licima Marijom Kilibardom i Natašom Pavlović, glumicom Bojanom Stefanović, članovima organizacije Let’s Do It! Srbija i desetinama volontera, zasukali rukave kako bi očistili Marinu Dorćol – nekada važan industrijski i rečni put u beogradskom naselju Dorćol. Danas je to bila jedna od mnogih zona širom Beograda punih otpada, dok Lenor, Ariel i Fairy nisu stupili u akciju.

„Ovo je bilo neverovatno! Ne mogu da verujem kako je malo napora bilo potrebno da se ovako velika površina ponovo osveži zahvaljujući jedinstvenoj volji većine. Moramo da zapamtimo da je ovo naš grad, naša planeta, a mi smo oni koji treba da ih održe lepim. Ponosna sam na moju Lenor ekipu!“ rekla je Marija Kilibarda, pošto je njen tim završio čišćenje.

Poznato TV lice Nataša Pavlović, vođa Ariel tima, takođe je izjavila kako je ponosna na celu akciju: „Volim Ariel i imam super tim, mislim da smo uradili neverovatan posao. Svetski dan čišćenja je jedna od najboljih inicijativa u svetu do sada, i korisna je celoj zajednici“.

Još jedna dama vodila je tim entuzijasta za čistiji dan. „Veoma je inspirativno biti deo ovakve akcije, ovo pokazuje pravu snagu nas ljudi, ali i kompanija i brendova koji su u poziciji da podrže dobru volju. Srećna sam što sam danas predvodila tim Fairy, izvanrednu ekipu koja za sobom ostavlja samo čistoću“, rekla je Bojana Stefanović, aplaudirajući svojim članovima tima na prvom Svetskom danu čišćenja u Beogradu.

Kompanija Procter&Gamble je prepoznala inicijativu organizacije Let’s Do It! Srbija, deo globalne Let’s Do It! mreže, a koja se uklapa u njihovu posvećenost da, na globalnom nivou, smanje otpad i učine svoje proizvode održivijim, dokazujući tako svoju posvećenost prirodnom okruženju i planeti zemlji uopšte.

POSLEDNJE VESTI