Ljubavni život Marije Kilibarde: Pre Vučelića, godinu dana bila u braku sa košarkašem

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Poznata voditeljka već duže vreme je u vezi sa Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i glavnog urednika „Novosti“ Milorada Vučelića.

Ovo nije prva Marijina ozbiljna veza, a malo ko pamti da je svojevremno bila u braku sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem. Nakon duže veze odlučili su da stanu pred oltar, ali je brak samo posle godinu dana doživeo krah.

Veza, venčanje, ali i razvod prošli su bez pompe, a kako je jednom prilikom lepa voditeljka otkrila, razlog za rastanak bili su njihovi različiti karakteri.

„Smeta mi kad čujem ljude koji, komentarišući moj ili nečiji drugi odnos, tvrde da bračni partneri prebrzo odustaju. Niko ne zna šta se dešava iza zatvorenih vrata. Zato i ne volim da pričam o svom privatnom životu…. Nisam pričala dok sam bila najzaljubljenija, zašto bih i sada“, kazala je Marija jednom prilikom za „Stori“.

Smatara da je ljubav osnova dobrog odnosa, ali potrebno je i da im se vrednosti usklade.

„Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono ‘suprotnosti se privlače’, odmah pomislim – kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja“, rekla je voditeljka.

https://www.instagram.com/p/Ch6SyQMqLH6/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c204def6-64b9-496c-a346-cce4b470d6c4

Već tri godine je u srećnoj vezi sa Vučelićem, a on je pre voditeljke voleo Anu Nikolić i Sandru Drašković, poznatiju kao Sani Armani, piše „Blic“.

POSLEDNJE VESTI