Ponovo brige za Angelininu kilažu!

Brad Pitt And Angelina Jolie

Jedna od najlepših žena na svetu, Angelina Jolie, ponovo je napravila uzbunu zbog svoje i previše tanane figure, a jedan američki tabloid izveštava da glumica u ovom trenutku ima neverovatnih 42 kilograma.

Kako tvrdi izvor National Enquirera za sve su zalužne drevne žitarice (kao što su kinoa, heljda, proso) koje je Angelina uvela u svoju ishranu. Glumica se uvek hranila zdravo, ali ovoga puta svoju opsednutost zdravom ishranom je prenela na potpuno novi nivo. Najbolji efekti ovakve ishrane pokazuju se kroz neverovatan sjaj kože. Ipak, ono što je problem kod Angeline je to što je glumica isključila sve druge namirnice neophodne za funkcionisanje organizma kao što su povrće, voće i proteini iz mesa i što je uzrokovalo da smrša.

Celu ovu priču potvrđuje i činjenica da se Angelina na snimanju svog novog filma Unbroken često osećala umorno, a u jednom trenutku je izgubila i svest.

foto: JustJared.com/ redakcija Tracara.com

Total
0
Shares
3 comments
  1. Ovo ima premalo kilažu ipak nad 50 do 60kg bi bilo idealno.Ajde jedi i ne mršavi,vidiš imaš porodico,muža i djecu.Misli na njih.

  2. Lijepa ali daleko od toga da ima dobro tijelo, cak i kada je bila normalne kilaze imala je ruznu gradju.

  3. za moj ukus je skoro uvek bila premrsava, samo sto je poslednjih godina to preslo u prakticno anoreksiju.
    ali da je bila nezgodna u npr tomb raider-u? hm ne:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Pročitajte horoskop za ovu nedelju!

Next Article

Pogledajte novi spot Nevene Božović!

Related Posts