Porodica Kardashian konačno javno progovorila o incidentu u Parizu

(foto: Cosmopolitan)
(foto: Cosmopolitan)

Svet još uvek priča o oružanoj pljački koja se odigrala 3. oktobra u Parizu. Kim Kardashina je bila žrtva lopova koji su joj ukrali nakit vredan 10 miliona dolara. Od tada se cela Kardashian/Jenner porodica povukla iz javnog života, sve dok se Khloe Kardashian nije pojavila u emisiji kod Ellen DeGeneres.

Rijaliti zvezda je gostovala kod popularne voditeljke i tom prilikom nam otkrila kako se njena sestra oseća nakon svega.

“Još uvek nije dobro. Neverovatno je traumatično to što joj se desilo, ali naša porodica je super bliska i divna i uvek ćemo sve proći zajedno. I cenimo ljubav i podršku svih vas. Potrebno nam je samo malo vremena. Znate, užasno je to što joj se desilo”, rekla je Khloe Ellen.

Podsetimo, Kardashianku su napadači prilikom napada vezali i držali zaključanu u toaletu. U jednom trenutku su joj čak pretili pištoljem. Ona je potvrdila da se su se svi povukli sa društvenih mreža jer žele da se posvete Kim.

“Mislim da nas je sve to nateralo da promenimo životne navike. Ovo je sve jako ozbiljno za Kim i sve je primilia veoma lično. Svi želimo da se postaramo da naša sestra bude u redu”, izjavila je rijaliti zvezda.

Šta je tačno rekla voditeljk i Kevinu Hartu, pogledajte u kratkom klipu:

Povezane vesti

Back to Top