in ,

Porodila se Meghan Markle, rodila dečaka


Kraljevska porodica je upravo postala bogsatija za još jednog člana. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili su prvo dete, dečaka teškog 3 kilograma i 200 grama.

„Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su Njihova kraljevstva visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Saseksa dobili prvo dete u rano jutro 6. maja 2019 godine. Njihov sin je težak je 3 kilograma i 200 grama,“ objavljeno je na zvaničnom Instagram profilu kraljevske porodice.

View this post on Instagram

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Princ Harry i Meghan Markle, ali i cela kraljevska porodica bili su veoma tajnoviti kada je trudnoća u pitanju, a u saopštenju koje je palata poslala medijima pre mesec dana stajalo je da Harry i Meghan planiraju da vesti podele sa javnošću nakon što im se pruži prilika da u privatnosti proslave dolazak bebe, kao porodica.

Pol bebe bio je iznenađenje i za same roditelje, koji su izabrali da ne žele da saznaju da li će dobiti dečaka ili devojčicu dok se Meghan ne porodi.

Inače, par će ove godine proslaviti prvu godišnjicu braka, koji su sklopili 19. maja prošle godine, tokom ceremoniju koju je pratio čitav svet. Pet meseci kasnije, Kensingtonska palata saopštila je da je bivša glumica u drugom stanju.