Search
Close this search box.

Potresna ispovest Selme Blair: Plakala sam od sreće kada sam saznala da bolujem od multiple skleroze

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Gotovo pet meseci nakon što je dijagnostifikovana multipla skleroza, Selma Blair podelila je ohrabrujuću priču sa javnošću!

Nakon što posle dužeg vremena pojavila u javnosti na Vanity Fair after-partyju na Oskarima, glumica je u emisiji Good Morning Americaispričala kako je hronična bolest uticala na njen život.

Tako mi je drago da vas vidim“, obratila se zvezda voditeljki. „Ne mogu ni da opišem u koje me je stanje dovela ova bolest,“ požalila se zvezda a potom otkrila da trenutno pati i od disfonije – oboljenja grkljana.

Blair je objasnila da je plakala nakon što je saznala od čega boluje, jer je kako je navela, godinama pokušavala da shvati šta nije u redu sa njom.

To su bile suze sreće jer sam konačno znala šta se dešava“ , tvrdi ona.

Kako je kasnije tokom intervjua otkrila, ona se borila sa multipla sklerozom još od rođenja svog sina, tačno sedam godina.

Bilo je trenutaka kada mi je bilo jako teško. Pokušala sam sve, od meditacije do opijanja alkoholom. Bilo je užasno teško živeti sa tim i stvaralo mi je paniku to što me doktori ne shvataju ozbiljno,“ objasnila je ona.

Jednom sam odvezla svog sina u školu a pre nego da sam se vratila kući zaustavila sam auto i odremala. Bilo me je užasno sramota. Bila sam dobra majka i sve sam radila kako treba, ali nisam mogla da idržim više.“

Blair je potom objasnila da je njen sin bio jako zabrinut kada je saznao za njeno stanje i mislio je da će umreti. „Objasnila sam mu da nikada ne znamo šta će nas ubiti,ali da ovo svakako nije to!“ , nasmejala se zvezda.

Kako je navela, bila je uplašena da govori o svojoj bolesti javno, ali je dobila snagu razmišljajući o svim ljudima koji se suočavaju sa ovom opasnom i teškom bolesti.

POSLEDNJE VESTI