Povređena Mariah Carey održala koncert

Mariah Carey nije marila za bolove i došla je na koncert
Pevačicu povreda nije sprečila da nastupi kao glavna gošća humanitarnog koncerta

Američka pevačica Mariah Carey ima dugu i uspešnu karijeru, jer još uvek preofesionalno obavlja svoj posao i ne želi da razočara svoje fanove. To je dokazala i na koncertu u New Yorku, koji se održao u subotu.

43-ogodišnja pevačica pre sedam dana se povredila, ali je to nije sprečilo da se pojavi na humanitarnom koncertu, na kom je bila glavna gošća. Organizatori nisu bili sigurni da li će se Mariah pojaviti zbog povrede, ali pevačica je, iako u bolovima, došla i održala sjajan koncert.

Naime, sedam dana pre koncerta Mariah je povredila rame, nerve na ruci i rebro. Na svom Facebook profilu objavila je fotografiju sa događaja, gde možemo da vidimo da stilski uklopila povređenu, uvijenu ruku sa haljinom. Posle se presvukla u potpuno crni autfit, a ruka joj je takođe bila uvijena u istu boju.

Ispod fotografije napisala je: ”Bila je prava čast nastupati u poznatoj njujorškoj filharmoniji. Nikada ne bih želela da propustim ovaj trenutak, uprkos bolovima. Hvala vam što mi pomažete u ovom periodu i što ga delite sa mnom. Volim vas, MC”– zahvalivši se fanovima,

Mariah Carey nije marila za bolove i došla je na koncert

D. J. / Tracara.com

 

Povezane vesti

Back to Top