Gotova Farma 6: Stanija trijumfovala među mediokritetima

Veliko finale Farme 6 počinje večeras u 21 čas, na televiziji Pink. Na Tračari pratite uživo šta se dešava na imanju i u studiju.

02.25 Nakon 125 dana proglašena je pobednica šeste sezone Farme: Stanija Dobrojević! Ekonomistkinja iz Novog Sada trijumfovala je nad anonimnom klaberkom Tamarom Đurić. Pobednica je imala 59,6% glasova publike. Ona je osvojila nagradu od 50.000 evra a među prvima su joj čestitale mama, Jasmina Medenica i Vesna Vukelić Vendi.

01.02 U studio je ušla Jasmina Medenica. “Četvrto mesto nije malo, ja sam presrećna”, izjavila je zadovoljno Jasmina rezultat koji je ostvarila u rijalitiju.

00.57 Dve superfinalistkinje zaputile su se sa Ognjenom i sa trubačima u studio, gde će biti proglašena pobednica!

00.50 Orkestar Novosadski trubači stigao je na Farmu i veselje je počelo. Za koji minut pobednik Farme6 biće proglašen!

Tamara i Stanija zaigrale su uz muziku trubača i šampanjac! (foto: screenshot)

00.39 Gabrijela Pejčev je stigla u studio. “Iz Farme sam izašla jača i pametnija”, izjavila je Gabi.

Gabrijela Pejčev u studiju (foto: screenshot)

00.35  Treće mesto na Farmi 6 osvojio je Miloš Radičević! Miloš je ušao u top 2! On se zahvalio svima koji su glasali za njega i pozdravio sa Stanijom i Tamarom. Šta mislite, ko pobeđuje: Stanija ili Tamara?

Miliš je trećeplasirani finalista (foto: screenshot)
Miloš je trećeplasirani finalista (foto: screenshot)

23.55 Bivšim farmerima u studiju se pridružila i Maja Nikolić. “Meni je bitno da ispadne Stanija. Tamara mora da pobedi”, uzviknula je Maja kada je ušla.

Maja Nikolić je otkrila da je uživala na"Farmi", iako joj je ujedno bilo teško (foto: screenshot)
Maja Nikolić je otkrila da je uživala na”Farmi”, iako joj je ujedno bilo teško (foto: screenshot)

23.51 Četvrta superfinalistkinja koja je napustila imanje u Lisoviću i oprostila se od nagrade od 50.000 evra je Jamina Medenica. U top tri finaliste našli su se Stanija Dobrojević, Tamara Đurić i Miloš Radičević. Šta mislite, ko će sledeći napustiti imanje?

Jasmina je četvrta napustila "Farmu" (foto: screenshot)
Jasmina je četvrta napustila “Farmu” (foto: screenshot)

23.40 Takmičari preko ekrana šalju poruke glasačima. Prva je govorila Stanija koja je apelovala fanovima da pošalju poruku za nju, zato što je dobar čovek i zato što je pravična. Jasmina je poručila fanovima da bi trebalo da glasaju za nju zato što je prevazišla samu sebe. Miloš je ukratko rekao: “Ako mislite da bi trebalo da pobedim, glasajte za mene.” Tamara je izjavila da bi volela da pobedi jer bi time dokazala da je njena iskrenost i borbenost vredela.

23.37 Bivši farmeri otkrili da navijaju za Tamaru i Miloša. Samo je Vendi je izjavila da navija za Staniju i Medenicu, a Sanela Vujnović je takođe otkrila da navija za Medenicu. Kristijan se iz nepoznatih razloga više ne nalazi u studiju.

23.15 Aca Živanović je stigao u studio. On se najpre pozdravio sa bližnjima, a zatim i sa bivšim takmičarima. Jelena Krunić ga je u skladu sa prazničnom atmosferom obasula šljokicama. “Nadam se da neću imati psihičke posledice posle svega ovoga”, izjavio je Aca u intervjuu. On je otkrio da bez Tamare ne bi mogao da dogura do kraja.

Aca je stigao u studio (foto: screenshot)
Aca je stigao u studio (foto: screenshot)

22.48 Ognjen je pročitao ime trećeg superfinaliste koji je izbačen sa imanja. Gabrijela Pejčev je napustila takmičenje kao petoplasirana. “Ko god da od vas dvoje pobedi, isto je kao da sam ja pobedila”, rekla je Gabi Milošu i Tamari dok su se pozdravljali.

Gabrijela je napustila takmičenje kao petoplasirana (foto: screenshot)
Gabrijela je napustila takmičenje kao petoplasirana (foto: screenshot)

22.44 Pobednica tajnog zadatka je Jelena Golubović sa 90,16 odsto glasova publike. Njen zadatak sastojao se iz toga da se zbliži se sa Lepim Mićom, u čemu je, očigledno, uspela.

22.25 Jelena Golubović je stigla u studio. Publika ju je oduševljeno dočekala i zajedno sa rediteljkom uzvikivala: “Cunami! Cunami”, po nazivu klana u kom je tokom rijalitija bila. 

“Ja sam spontana…ja sam reditelj u live-u…bila sam iskrena…kad mi je bilo teško pokazala bih srce i obraćala sam se fanovima i porodici…Žao mi je što je Kristijan izašao pet dana pred kraj rijalitija”, izjavila je Jelena u razgovoru sa voditeljkom. Kristijan je tokom intervjua sa Jelenom sve vreme namršteno gledao na suprotnu stranu.

21.59 Napravljen je drugi presek. Prva takmičarka koja je napustila Farmu je Maja Nikolić. Dok je izlazila rekla je Tamari da navija za nju.

Majin favorit je Tamara (foto: screenshot)
Majin favorit je Tamara (foto: screenshot)

21.48 Finalisti imaju priliku da preko ekrana komuniciraju sa rodbinom, prijateljima i bivšim farmerima u studiju.

21.39 Napravljen je prvi presek. ‘Sedam ljutih gusara čulo je lošu vest, jedan je ispao, ostalo ih šest’. Prvi farmer koji napušta takmičenje  je Aleksandar Živanović. Ognjen najavio emisiju uživo 01. januara, na Pinku, u kojoj će farmeri sumirati utiske. Ognjena je na kratko prekinula prepirka Jasmine Medenice i Tamare Đurić. Njih dve su se posvađale zbog toga što je Medenica dobacila Aci da izbaci žvaku iz usta, što je Tamaru razbesnelo.

Aca je prvi regularni takmičar koji je izbačen (foto: screenshot)
Aca je prvi regularni takmičar koji je izbačen (foto: screenshot)

21.21 Jelena Golubović je prva napustila Farmu. Inače, ona nije bila u reularnoj ‘trci’ za nagradu. Jelena se takmiči protiv Goge Sekulić u tajnom zadatku za koji je određena posebna nagrada.

Golubovićeva je prva napustila imanje (foto: screenshot)
Golubovićeva je prva napustila imanje (foto: screenshot)

21.11 Ognjen Amidžić izveo finaliste u dvorište gde se nalazi veliki ekran, na kom je prikazan časovnik koji odbrojava vreme do kraja rijalitija. Za četiri časa saznaće se ime pobednika. Priređen je i vatromet koji je oduševio takmičare.

21.05 U studio su došli farmeri koji su od početka učestvovali u rijalitiju.

 

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.