Prati nas

Extra

Preokret: Verenica Slobe Vasića tvrdi da je pevač ipak nije tukao!

Par zaljubljeno pozira na ulicama glavnog grada (foto: Instagram)

Par zaljubljeno pozira na ulicama glavnog grada (foto: Instagram)

Juče je u medijima odjeknula vest o pevaču Slobi Vasiću koji je prebio svoju bivšu verenicu u klubu naočigled okupljenih gostiju.

On se, navodno, u vidno alkoholisanom stanju pojavio u lokalu u kom se ona sa drugaricama provodila, i molio je da mu se vrati. Njih dvoje su raskinuli veridbu posle incidenta koji je nedavno dogodio u kafani u Zemunu, kada je pevač dobio batine. Valentina je naime saznala da je Slobodan u velikim dugovima i da je pozajmljivao novac od zelenaša, pa ga je ostavila jer nije želela da živi u laži. Posle raskida zvezda Granda je u klubu napao bivšu verenicu i molio je da mu se vrati, a na kraju je dohvatio za kosu, počeo da je čupa i udara. Ona se odbranila elektrošokerom i uspela da mu pobegne. To je bila priča koju je ona  juče ispričala novinarima.

Samo dan posle šokantnih optužbi na račun bivšeg verenika, Valentina je poptuno promenila priču (foto: Instagram)

Samo dan posle šokantnih optužbi na račun bivšeg verenika, Valentina je poptuno promenila priču (foto: Instagram)

A već danas, Valentina tvrdi da nije bilo napada i da je bivši ipak nije pretukao. “Iskreno da vam kažem, javila sam se jer nisam znala ko me zove i glupo je da sada prekinem vezu. Sve što imam da izjavim jeste da nas dvoje više nismo zajedno, ali da me nije tukao ni sada, ni u toku naše veze i nikada nije digao ruku na mene. To nije razlog našeg raskida”, rekla je sada ova očigledno veoma zbunjena devojka.

Videćemo koje je epilog ove zaista zabrinjavajuće priče za koju oba aktera tvde da se potpuno drugačije odigrala, a pevač uporno krivi medije za izvrtanje istine.

Pevačev otac, Goran, ogorčen je zbog sinovljevog postupka i za Svet je izjavio: “Verujte mi da znam koliko i vi. Zovite Valentinu i Slobodana, oni najbolje znaju šta je bilo te večeri. Ne želim da ulazim u to, nisam ni znao da su raskinuli, nije me obavestio. Nisam se ni video ni čuo s njim od 4. avgusta. Slobodan je punoletna osoba i treba da odgovara za svoje postupke”. Kako kaže, on svog sina nikad nije vaspitavao da tuče žene. “Ja sam 25 godina u braku i suprugu nikada ni popreko nisam pogledao, a kamoli udario. Slobodan sam treba da rešava svoje probleme. Ja njih dvoje nisam ni spajao niti sad rastavio, tako da ne želim da se mešam. Nek se sami dogovore šta će da rade. Ako je to uradio, moraće da snosi odgovornost. Ako vam je Valentina potvrdila da ju je tukao, onda je to to. Ja sam je upoznao i fina je devojka. Za nju zaista nemam ništa loše da kažem” zaključuje Goran, inače policajac u Subotici.

4 komentara

4 Comments

 1. Anna

  20. 08. 2015. at 03:22

  Ana Marija vs Vlada part II

 2. bbbbb

  20. 08. 2015. at 08:13

  Joj covece koji nebitni likovi .

 3. Sretko

  09. 03. 2016. at 00:29

  Seljačka buna…on i ona su stoko razmažena, glupa i primitivna fuuuuj.

 4. Tyson

  09. 03. 2016. at 00:41

  Tata Topalko, ne peglaj lude Atine Fevavi i pobrini se za tvoju čerku, bolje ti je, a Helenica te drži u šaci ahahaha! Prava seljačka posla, taj bucmasti Sloba i Helena su potpuno ista stokaaaa razmažena, glupa i primitivna fuuuuj. Pun nam već ku…c, nama pravim BG tih primitivnih došljaka-seljaka u prljavim gumenim čizmama u nekada naš prelep i gospodski BEOGRAD! Mršššš nazad u vaše vukojebine Stoka!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top