Preslušajte novi singl Beyonce

Novi singl podelio fanove!
Novi singl podelio fanove!

 

Poslednjih nekoliko nedelja svetski mediji spekulisali su da je Beyonce za prvi singl sa predstojećeg albuma odabrala duet sa Lady Gagom i reperkom Azealiom Banks, međutim izgleda da je sve to bio samo dobar marketing!

Novi singl Beyonce, koja svetsku turneju započinje koncertom u Beogradu, zove se Bow Down/I Been On, a produkciju potpisuje Hit Boy. Pesma je izazvala podeljene reakcije fanova: dok su jedni oduševljeni novim singlom, drugi žale za starim muzičkim pravcem Queen B. Bilo kako bilo, ovo je najavni singl petog studijskog albuma supruge Jay Zija, koji bi trebalo da bude objavljen 11. aprila.

Uz svoju fotografiju iz detinjstva, u ružičastoj haljinici i s krunom na glavi u sobi prepunoj trofeja Beyonce je predstavila svoj novi singl, čiji tekst je šokirao mnoge.

“Znam, kada ste bile devojčice, sanjale ste da budete u mom svetu. Ne zaboravite to, poštujte to. Poklonite se gadure”, samo su neki od ‘problematičnih’ stihova. Preslušajte i vi Bow Down (I Been On) i svoje utiske nam obavezno ostavite u komentarima.

'Bow Down/I Been On' je...

Loading ... Loading ...
F.Y./Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top