Priveden bivši novinar Pinka zbog poziva na linč

Bivši novinar RTV Pink i portparol Protivterorističke jedinice MUP-a Radomir Počuča priveden je danas u policiju jer je putem svog Facebook naloga pozvao na linč Žena u crnom.
Počuča je saslušan, a trenutno se čeka odluka sudije o tome da li će mu biti određen pritvor, piše Blic. „Dana 07.04.2014. godine Odeljenje VTK SBPOK MUP RS saslušalo je navedena lica, posle čega je sprovedena mera policijskog hapšenja i sprovođenja Radomira Počuče i Ivana Ivanovića u prostorije Tužilaštva za visokotehnološki kriminal u Beogradu koje je pokrenulo istragu protiv navedenih lica u sklopu koje je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predloženo određivanje pritvora prema okrivljenima“ navodi se u saopšenju Tužilaštva za visokotehnološki kriminal.
Redakcija Tracara.com

6 Responses

 1. Covece… Ko bi rekao da je ovaj Pocuca takav siledzija… Vise je delovao kao mrtvo puvalo nego dzelat koji poziva na linc.

 2. Užas!!!! Kao u doba komunizma i crvenih: Zatvor za verbalni delikt???
  Ako je prekršio slobodu govora zna se kako se to u svetu kažnjava, u svetu čiju “ demokratiju“ kao zastupaju i provode?Mrzim nasilje, mrzim tako i podsticanje na nasilje ali OVO??
  Pa ovde bi zatvori bili puni šta izgovaraju ljudi i promovišu.,alooo!
  Sad po toj logici odmah uhapsite i Sonju Biserko i mnogo druge koje su javno izneli najogavnije uvrede na račun srpskog naroda.
  Pa moraćete onda uhapsiti najveće američke i britanske zvaničnike jer su pozivali na ubijanje Srba i na nasilje?Nećete, jel?
  Pa da. Zaboravila. Srbe možeš vređati, pljuvati, pozivati na njihovo istrebljenje. To je politički korektno i demokratski.
  Kako će te opravdati ovo pravljenje žrtava od onih koji u „ime nastradalih“ satanizuju Vaš narod i zna se pri tome ko ih nesrećne finansira u tome?Nećete ni pravdati? Super,samo ćete nastaviti kolonijalnim gmizanjem naravno.
  Svi koji živimo u zemlji Vaših gospodara možemo da pričamo šta hoćemo i okome hoćemo i niko ne ide u zatvor za ovo.
  Niko. Ne želim nogom kročiti tamo dok vlada ova represija i hajka protiv bilo koga ko se usudi prozvati licemere i one koji rade protiv svog naroda, ko misli drugačije ili ima tradicionalne konzervativne stavove.
  Ja sam republikanka i ko zna šta ja tu smem reći a šta ne.
  Više nisam ni besna na te kvislinge, samo tužna.Baš tužna.

 3. Vise nemamo ni slobodu govora… Eto ti evrope Srbijo!!!

 4. Svaka cast Pocuca pravi Srbi su uz tebe! Zar da dozvolimo americkim placenicima da nam sole pamet? Uz tebe smo!

 5. Prosto za ne poverovati da neko stavlja minuse. Nisam zelela da komentarisem dok se nisam informisala. Vi koji stavljate minuse, idite na sajt „zene u crnom“, pa onda komentarisite. One traze pravdu za Bosnjake u Prijedoru, Srebrenici. To su prave Srpkinje. Nisam ni za kakav poziv na linc, ali ajmo onda da hapsimo one koji pozivaju na linc „grobara“, „delija“, politicara, novinara, homoseksualaca. A gde su svi ti ljudi? Pa naravno, na ulici. Kakva je ovde diskriminacija u pitanju?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI