Priznanje u prave ruke: Lady Gaga proglašena za ženu godine!

Odnedavno je i glumica,a i žena godine po izbpru časopisa Billboard (foto: Instagram)

Lady Gaga je dobila još jedno počasno priznanje – proglašena je za ženu godine od strane časopisa Billboard.

Ove godine, prvu put za deceniju koliko se dodeljuje, dodela nagrada će biti prikazana na televiziji, a ceremonija će se održati 11. decembra u Njujorku, a snimak nedelju dana kasnije na Lifetime kanalu.

Liz Gateley sa ove teleizije kaže: Lady Gaga je izvanredna umetnica, pojam snage, hrabrosti i moralnih vrednosti koje mi na Lifetime-u slavimo i oduševljeni smo što ćemo prikazati ono što je ona zaista i zaslužila”.

Na nedavnoj dodelli nagrada blistala je u beloj toaleti (foto: Instagram)

“Od njenog nastupa na dodeli Oskara, do humanitarnog rada sa mladima, do nove televizijske uloge, niko nije bio toliko dominantan u pop kulturi i njenom razvoju ove godine koliko ona, kaže Janice Min”, iz časopisa koji dodeljuje nagradu.

Iako nije izdala album od Artpopa 2013. godine, prošle godine je završila turneju, ove je dobila nagradu Grammy za Cheek to cheek album sa Tony Bennetom, nastupila je na Oskaru, dodeljeno joj je priznanje kompozitora Kuće slavnih, objavila kontorverznu pesmu o silovanju i naravno, glumi u novoj sezoni American Horror Story: Hotel, pa možemo reći da je Gaga sasvim zasluženo dobila nagradu za ženu godine, jer malo je njenih kolegenica koje se mogu pohvaliti sličnim dostignućima u istom periodu.

Emotivni nastup na dodeli Oskara kojim je odala počast Julie Andrews (foto: rex)

Pre Lady Gage, ovu prestižno priznanje dobile su Taylor Swift prošle godine i pre nje: Aretha FranklinAriana GrandeIggy Azalea i Charli XCX, između ostalih.

Povezane vesti

Back to Top