Pročitajte nedeljni horoskop od 17. do 24. maja 2020. godine.

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od 17. do 24. maja 2020. godine.

OVAN

Očekuje vas period u kojem ćete imati preokrete na polju posla. Poboljšanje finansija bi moglo da vas zadesi kada to i ne očekujete. Na polju ljubavi vam sledi stabilno stanje sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka manjim problemima sa grlom.

BIK

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne komplikacije. Moguće je da ćete biti često pod stresom. Na polju ljubavi vam sledi manja svađa ali i pomirenje sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa očima, glavoboljom kao i sa povišenim krvnim pritiskom.

BLIZANCI

Moguće je da ste na polju posla sada u neizvesnoj situaciji i da se ne osećate dobro zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu da ostvarite tajnu ljubavnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama sa cirkulacijom, kao i problemima sa limfnim čvorovima.

Nastavak na sledećoj strani

Povezane vesti

Back to Top