in

Procurela jedina zajednička fotografija Merlin Monro i Džona Kenedija!


O toj navodnoj romasi između prelepe plavuše Merlin Monro i tadašnjeg predsednika Džona Kenedija priča se i dan danas, skoro 50 godina nakon njihovog „druženja“. Ipak, kao što znate, osim što je pevala na njegovoj rođendanskoj zabavi svoju seksi verziju pesmice „Happy Birthday“, zajedničke fotografije para koji je navodno imao romansu, ne postoje.

Hmmm, ja sam mislila da je ovo njihova jedina fotografija… Međutim, izgleda da sam se prevarila… :)

Ovih dana se pojavila, kako kažu, jedina prava fotografija (ispod) na kojoj se vide i Merlinka i JFK, koja će se naći na jednoj aukciji. Na fotografiji za koju se pretpostavlja da će biti prodata za neku vrtoglavo visoku cenu, možemo videti Merlinku i Džona Kenedija, u društvu brata tadašnjeg predsednika Amerike, Roberta Kenedija.

Svo troje poznatih ličnosti, nesrećno su izgubili svoje živote. Braća Kenedijevi su ubijeni, dok je Merlinka izgubila život pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima. Ipak ono što je zvanično, je podatak da je Merlin sebi oduzela život uzevši preveliku količinu lekova za smirenje, a kakva je pozadina te nesrećne priče i dan danas ostaje misterija…