Prati nas

Televizija

Prodigy ipak ne gostuju kod Ivanovića!

The Prodigy

 

Iako je njihov dolazak u šou Ivana Ivanovića najavljen kao jedno od interesantnijih gostovanja za početak sezone, oni ipak neće biti gosti popularnog voditelja zbog, kako nam kažu sa Prve, neprofesionalnosti samog benda i njihovog tima.

“Zbog neprofesionalnog ponašanja organizacionog tima grupe Prodigy i nepoštovanja unapred definisanog dogovora, Prva je otkazala gostovanje britanskom sastavu u popularnom šouu Veče sa Ivanom Ivanovićem. Prva je bila domaćin mnogim zvezdama sa svetske muzičke, sportske i filmske scene i do sada se nismo susreli sa neodgovornim ponašanjem koje smatramo neprihvatljivim. Standardi naše kuće su veoma dobro poznati i svakako nećemo praviti kompromise jer svetske zvezde potvrđuju svoj status upravo kroz poštovanje visokih profesionalnih kodeksa u svakom trenutku”, kaže se u saopštenju ove televizije.

Kako smo nezvanično saznali,  ono zbog čega je Prva odustala od intervjua sa Prodigy je menjanje uslova samog gostovanja kod Ivanovića u poslednjem trenutku od strane britanskog benda.

(I.R. / Tracara.com)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top