Search
Close this search box.

Prozvali Nicki da kopira Kim, a mnogo pre nje je jedna zvezda nosila istu haljinu

Pevačica pre nekoliko dana u Parizu (foto: Instagaram/nickiminaj)

Nicki Minaj tokom vikenda pojavila se kao specijalna gošća na Drakeovom koncertu u Parizu, gde je sa kolegom na sceni izvela nekoliko zajedničkih numera.

Nakon nastupa, popularna reperka na Instagramu je podelila delić atmosfere iz bekstejdža, i pokazala obožavaocima svoju veoma provokativnu odevnu kombinaciju koju je nosila te večeri. U pitanju je bio bodi od lateksa u bledo pink boji koji je istakao sve Nickine atrubute.

Ovaj komad odeće mnogima se učinio poznat, naročito što ga je pre više od dve godine proslavila najpopularnija starleta na svetu  – Kim Kardashian.

Kim u novembru 2014. u Melburnu (foto: Wenn)

Supruga Kanye Westa je krajem 2104. i početkom 2015. godine nekoliko puta viđena u ovim lateks kreacijama brenda Atsuko Kudo. Ove haljine nosile su i neke domaće poznate ličnosti.

[poll id=“1057″]

Ipak, iako su mnoge odevni komadi načinjeni od lateksa u boji kože podsetili na Kim, ubrzo su se javili modni stručnjaci koji su otkrili da je Lady Gaga još na smaom početku karijere konstantno nosila odeću spomenutog dizajnera, a često se vraćala upravo suknji od istog materijala oko koje se sada svi spore.

(foto: Coolspotters)
(foto: Coolspotters)

POSLEDNJE VESTI