in

Puklo pijateljstvo Ane Ivanović i Marije Kilibarde

Marija i Ana na zajedničkom odmoru (foto: Instagram)
Marija i Ana na zajedničkom odmoru (foto: Instagram)

Ana Ivanović i Marija Kilibarda su do pre nekoliko meseci bile nerazdvojne i često su se provodile na zajedničkim punovanjima.

Međutim, kako prenosi Kurir, slavna teniserka je odlučila da stavi tačku na ovo prijateljstvo te je prekunula svaki kontakt sa popularnom voditeljkom, a nije je pozvala čak ni na svadbu. Izvor blizak Ivanovićevoj kaže da je razlog njenog razočarenja bilo upravo Marijino ponašanje.

“Ana i Marija su pre dve godine zajedno letovale u Aninoj vili na Majorci. Društvo su im pravili teniserkin brat i prijatelji. Ivanovićeva je u početku verovala u iskreno prijateljstvo, ali onda je shvatila da Kilibarda informacije o nihovom druženju i kretanjima daje medijima, pa je rešila da prekine kontakt. Ništa nije želela da objašnjava, samo je prestala da joj se javlja”, objašnjava izvor, a prenosi Kurir.

Voditeljka televizija Prva je u početku bila iznenađena ovim postupkom dojučerašnje drugarice. “Kilibarda je posle nekoliko nedelja saznala zbog čega joj se Ana ne javlja i odustala je od poziva i poruka. Sad se ‘živa pojede’ što neće biti na svadbi godine, o kojoj će pričati i pisati ceo svet. Očekivala je da joj taj događaj digne cenu”, dodaje izvor na kraju.