Prati nas

Extra

R.I.P. Brangelina: Kako su se voleli Angelina Jolie i Brad Pitt

Par na snimanju filma 'Mr&Mrs Smith' 2004. godine (foto: 20thCenturyFox)

Par se upoznao na snimanju filma ‘Mr&Mrs Smith’ 2004. godine (foto: 20thCenturyFox)

Više od deceniju duga veza Angeline Jolie i Brad Pitta okončana je u ponedeljak kada je glumica podnela zahtev za razvod.

Glumački par, naširoko poznat pod nadimkom Brangelina, venčao se 23. avgusta 2014. godine pred porodicom i prijateljima u njihovoj vili u Francuskoj. Zajedno imaju šestoro dece – Maddoxa, 15, Paxa, 12, Zaharu, 11, Shiloh, 10, i 8-godišnje blizance Vivienne i Knoxa, nad kojima Jolijeva traži puno starteljstvo.

Ovo je ljubavna priča Angeline i Brada, od trenutka kada su se prvi put upoznali do, za mnoge (pa i samog Pitta), iznenadnog raskida.

U prvom zajedničkom filmu (foto: 20thCenturyFox)

U prvom zajedničkom filmu (foto: 20thCenturyFox)

Svi znamo kako počinje njihova veza: momak upoznaje devojku, momku se devojka dopadne, momak je u braku sa Jennifer Aniston. Do te 2004. godine Brad i Jenn su bili najomiljeniji holivudski par. Bar dok on nije počeo sa simanjem filma Mr and Mrs Smith sa Angelinom. Bilo je teško novom paru u početku, ali ništa nije mogla da stane na put pravoj ljubavi.

U aprilu 2005. godine, Pitt i zvezda Prijatelja su se razveli, ali on i dalje nije ozvaničio svoju vezu sa Jolijevom. Ipak, paparaco fotografije na kojima uživaju na plaži u Keniji sa glumičinim sinom Maddoxom su potvrdile da su par. Nakon samo par meseci postali su tročlana porodica.

Angelina je jula 2005. godine u Etiopiji usvojila drugo dete, šestomesečnu devojčicu Zaharu Marley. A sve vreme pored nje bio je njen izabranik. Šest meseci kasnije sud u Kaliforniji je dopustio glumici da prezime dece iz Jolie promeni u Jolie-Pitt. Sada smo već znali da je ozbiljna ljubav bila u pitanju.

Prve fotografije ćerkice Shiloh (foto: People)

Prve fotografije ćerkice Shiloh (foto: People)

Par je nedugo zatim dobio i svoje prvo biološo dete. Januara 2006., dobitnica Oskara je potvrdila da je u drugom stanju i da je otac deteta Brad. Maja te godine na svet je donela ćerkicu kojoj su dali ime Shiloh Nouvel.

Od početka su Brad i Angelina pokazivali strast ka istim stvarima te ne čudi što su septembra 2006. godine osnovali Fondaciju Jolie-Pitt koja pomaže mnoge humanitarne akcije širom sveta.

Porodica se brzo širila (foto: Wenn)

Porodica se brzo širila (foto: Wenn)

Tada petočlana porodica postala je bogatija za još jednog člana 2007. godine, kada su iz sirotišta u Vijetnamu usvojili dečaka Paxa Thiena. Sledeće godine Angie je potvrdila da nosi blizance, i kasnije su na svet došli Knox Leon i Vivienne Marcheline. Par je sada imao šestoro dece.

Prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu Brangeline bilo je na premijeri Angelininog filma Dobri pastir. Nema sumnje da su sve oči bile uprte u njih i zaista su izgeldali božanstveno.

Brad je bio uz Angelinu tokom teških preventivnih operacija uklanjanja dojke i jajnika (foto: Wenn)

Brad je bio uz Angelinu tokom teških preventivnih operacija uklanjanja dojke i jajnika (foto: Wenn)

Jolijeva se 2013. godine podvrgla preventivnoj dvostrukoj masektomiji nakon što je otkriveno da postoji rizik da oboli od raka dojke. Dve godine kasnije uklonila je i jajnike, a oba puta je uz nju bio Brad i pružao joj nesebičnu poruku. Glumac o tome kaže: “Postojala je velika hrabrost u tome. To je još jedna od onih stvari u životu koja vas čini jačim i ona je to uradila zbog dece i zbog svoje porodice kako bi mogli da budemo zajedno”.

Venčanje 2014. godine (foto: People)

Venčanje 2014. godine (foto: People)

Nakon sedam zajedničkih godina, najlepši par Holivuda, rešio je da ozvaniči svoju ljubav i venčali su se na tajnoj ceremoniji na njihovom imanju u Francuskoj. Angelina je izgledala bajnou Versace venčanici na kojoj su bili oslikani crteži njene dece koja su roditeljima pomogla i oko pisanja zaveta.

Na snimanju filma 'By the sea' nije im bilo lako da glume par koji se ne voli (foto: Screenshot)

Na snimanju filma ‘By the sea’ nije im bilo lako da glume par koji se ne voli (foto: Screenshot)

Jolijeva je kasnije te godine priznala da su se ona i Brad mučili na snimanju filma By the sea, u kom tumače uloge par koji je prestao da se voli. Film je režirala Angelina i to je bio njihov prvi zajednički projekat još od Gospodina i gospođe Smit iz 2005. godine. Tokom snimanja na Malti u avgustu 2014. godine, glumica je priznala da ovo nije bio najbolji način da sa suprugom provede medeni mesec: “Ima dana kada pomislimo da snimanje tokom medenog meseca nije najbolja ideja. Bilo je i trenutaka kada smo se prilično zabrinuli i bilo je vrlo teško”, rekla je Angelina za Telegraph.

Sjajno su izgeldali uvek na crvenom tepihu (foto: Wenn)

Sjajno su izgeldali uvek na crvenom tepihu (foto: Wenn)

Jolijeva je uzela pauzu os snimanja nakon filam By the sea, pozajmivši samo glas u nastavku Kung fu pande, dok je Brada uskoro očekuje premijera filma Alliated sa Marion Cotillard. Tokom snimanja ove ratne drame ( za koju mnogi kažu da je rimejk Mr&Mrs Smith samo u vreme II svetskog rata), Angelina je izrazila svoju sumnju u suprgovu vernost, pa je, navodno, unajmila detektiva da ga prati.

Da li je francuska glumica kriva za razvod Brangeline? (foto: Screesnhot)

Da li je francuska glumica kriva za razvod Brangeline? (foto: Screesnhot)

Juče je dugogodišnji menažder Jolijeve izdao saopšetenje povodom razvoda u kome se kaže: “Angelina Jolie Pitt je podnela zahtev za razvod braka. Ova odluka je doneta zbog zdravlja porodice. Ona neće davati izjave povodom ovoga i moli sve da porodici obezbedi privatnost u ovim teškim vremenima”.

Da li će razvod biti okončan mirno ili će uskoro na videlo izaći neke tajne pozantog para, ostaje da vidimo.

4 komentara

4 Comments

 1. aaa

  21. 09. 2016. at 22:28

  Usprkos svemu meni su oni imali jako lijepu ljubavnu i životnu priču. Oboje lijepi, uspješni, bogati a ipak posvećeni humanitarnom radu, a o tome kako su usvojili djecu ne treba ni govoriti. Šteta za njih!

 2. jana

  22. 09. 2016. at 17:38

  Ma to su sve hollywoodske fore ti homanitarni radovi, to usvajanje dece oni non stop brinu o svom imidzu zato to i rade svi oni imaju tim menadzera koji ih savetuje o svakom koraku ko zna sta se krije iza tog glamura simnjam da tu ima puno ljubavi, Pred fotografima su jedno ko zna kakvi su privatno. Bas mi je drago sto je Bred napravio dete Marion Cotillard . Steta sto ona to nece priznati i dozvolice da joj drugi odgaja dete. Angelini zelim svo zlo ovog sveta hahahaha

 3. take take

  22. 09. 2016. at 17:40

  Dobro kazu da brak kvari srecu .Bili su srecni 10 godina dok nisu potpisali taj papir 22014

 4. hahhaha

  22. 09. 2016. at 17:43

  Jadna Angelina izvadila je jajne celije vise nikad ne moze postati majka hahahaha dok Brad moze postati otac sa nekom lepoticom od 25 godina koja ima sike i pichku

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top