Radijski festival ipak bez Emine Jahović!

Iako najavljivana promocija novog singla Emine Jahović “Gospodine” neće se desiti na ovogodišnjem Radijskom festivalu. Na razočarenje svih prisutnih novinara, Emina se nije pojavila ni na pres konferenciji povodom finalne večeri festivala, održanoj ovog popodneva. Pevačicin PR, Ninoslav Prodanović, saopštio je da se Jahovićeva razbolela nakon nastupa na Balkanika Music Awards-u, održanom prošle nedelje u bugarskoj prestonici, Sofiji.
Na završnoj pres konferenciji novinarima su bili predstavljeni nosioci grupa među kojima su Goca Tržan, Željko Samaržić i Željko Vasić. Ono što je obležilo ovaj događaj je potpisivanje ugovora o saradnji S media grupe i Emine Jahović i Željka Vasića. U Eminino ime ugovor je potpisao njen PR. Svojim glasom i prelepom baladom, Danka Petović, sinoć je sebi obezbedila mesto u superfinale Radijskog festivala. U nastavku članka pročitajte šta je Danka rekla za Tračaru.

Da li si se nadala ulasku u superfinale? Želela sam da uđem u superfinale, ali nisam očekivala da ću ući. Mnogo sam se obradovala kada sam čula da sam među šestoro superfinalista. Pesma “Uzalud lutam” govori o jednoj tužnoj životnoj priči. Da li si se pronašla u tekstu? To je moja životna priča. Kada sam prvi put čula pesmu, počela sam da plačem. Pesma nije bila meni napisana, ali izgleda da mi je bila suđena jer je to moja životna priča. Kada sam bila dete,  sa mamom sam se iz mog rodnog Beograda preselila u Nemačku. U Srbiji je ostala moja baka, kojoj je ova pesma posvećena. Spekuliše se da je pesma, koju ti je napisao Hari Varešanović, inspirisana numerom “Je t’aime” Lare Fabijan. Drago mi je da pesma podseća na pesmu jedne muzičke dive, kakva je Lara Fabijan. Čula sam “Je t’aime” i zaista ima sličnosti, ali ja sam ponosna jer sam uspela da iznesem pesmu i da ipak bude na tom nivou da me porede sa francuskom divom. Sa Danijelom Pavlivećem, učesnikom Operacije trijumf, radiš pesme za druge pevače. Da li sada samo poslovno sarađujete? Šta hoćeš da me pitaš? Više niste u ljubavi? On i ja smo uvek u ljubavi. Beskrajno se volimo. Prijateljski ili partnerski? I prijateljski i partnerski. Zajendo smo već dosta dugo. Međutim, to nisam želela da forsiram, jer se paparaci idalje trude da nas uhvate negde i zajedno slikaju. Danijel je meni nešto posebno u životu. Puno ga volim.

Autor: Faris Yuma

POSLEDNJE VESTI