Prati nas

Radio je čak pet poslova: Evo šta je dovelo do Mandine iznenadne smrti

Radio je čak pet poslova: Evo šta je dovelo do Mandine iznenadne smrti

(foto: Screnshot)

(foto: Screnshot)

Milorad Mandić Manda je iznenadno preminuo dok je glumio u predstavi za decu. Na njegovo zdravstveno stanje je uticao konstantan stres.

Naime, Manda je radio čak pet poslova kako bi prehranio suprugu Anju i četvoro dece i mesečno namirio ogromnu ratu za stambeni kredit u švajcarcima. Slavni glumac je bio upravnik pozorišta Boško Buha, u kojem je takođe i igrao predstave, gostovao je po Srbiji i svetu sa komadom Divan dan, snimao je seriju Selo gori, a baba se češlja kao i kviz Kolo sreće sa starletom Sorajom. Kako je naveo, mnogobrojne poslove je prihvatio upravo zbog kreditnih obaveza.

“Država treba da reaguje i pomogne ljudima, a ne mi pojedinačno moramo da tužimo banke i idemo na sud zbog menjanja kamata i uslova praćanja. Pre 10 godina sam podigao kredit od 79.000 evra, posle toliko vremena i redovnog plaćanja rata ispada da banci dugujem više od 85.000. Neki će na kraju platiti dva stana, a neki pet. Pojedinci ga nikad neće otplatiti”, izjavio je pre godinu dana za Kurir.

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net


1 komentar

1 komentar

  1. Sunny

    17. 06. 2016. at 22:19

    Strašno jeto da je 4 djece ostalo bez oca. Potrošačko i kreditno ropstvo je tekovina Zapada i zato se bolhe borite da ne živite preko mogućnosti nego kriviti državu i sl. Na Zapadu je to decenijama tako, daju Vam
    kredit, namane Vas kamatom niskom onda u je dignu i pljas. Ssmo se oni toliko ne tangiraju oko toga da ostanu na ulici kao naš svet. Poznajem ljude koji 3 meseca nisu mogli da otpatke ratu za kuću, banka je zaplenila a oni: idemo u podstanare, biće bolje. Naši skaču sa mosta jebote! Manda laku mu zemlje je izabrao svoj put i sudbinu. Imao je divnu ženu, 3 divne dece i zaljubio se u mladu glumicu zbog kojih ih je ostavio. Valjalo je 4 dece u dva doma školovati. To je postala neka epidemija kod glumaca. I Voja Brajević je isto uradio. Ljubav je divna stvar ali porodica je po meni mnogo bitnija od strasti. Laka mu zemlja, svi mi nosimo svoj krst sa sobom. Nemoj te da se zalećete u kredite, i trošite više nego što imate. Mani hvala za sve dečije osmehe.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

To Top