Prati nas

Muzika

Raskrstila sa onim koji joj je napravio najveće hitove: da li je Maya Berović pogrešila?

(foto: PR)

(foto: PR)

Prošli album Maye Berović Opasne vode iznedrio je brojne hitove kao što su Javi šta ti je u glavi, Dečko za provodAlkohol, što je Berovićevu uvrstilo među najtraženije pevačice tog leta 2014. godine.

Upravo zbog toga je mnoge iznenadila odluka Berovićeve da prekine saradnju sa Damirom Handanovićem koji potpisuje i brojne druge velike hitove sa njenih ranijih albuma. Ipak, Handanović nije radio nijednu pesmu na Mayinom nedavno objavljenom albumu Viktorijina tajna. 

Primat su preuzeli Buba CorreliJala Brat, koji su komponovali muziku za ceo album i napisali sve tekstove, ali i pored podeljenih reakcija Berovićeva očigledno nije pogrešila jer se nove pesme nalaze među najtrendovanijim na YouTube-u u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Austriji i Sloveniji, sa akcentom na numerama Balmain Mala lomi. 

Da li vam se više dopadala Maya dok je sarađivala sa Handanovićem ili sada u kolaboraciji sa Bubom i Jalom?

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. dboss

  11. 07. 2017. at 20:25

  Mnogo joj je bolje pesme radio Handanovic. Pauza,Izvini tata,Decko za provod… Od novih pesama jedino mi se svidja Nisam normalna.

 2. Vesna

  11. 07. 2017. at 20:43

  Novi album je sjajan. Omiljena pesme Broj, Proleće, Nisam normalna. Mnogo bolji od proslog albuma.

 3. lela

  11. 07. 2017. at 21:38

  Ona vise ne lici na sebe,ni rodjena majka je ne moze prepoznati,kad se samo sjetim po Bijeljini kakva je hodala i kako je izgledala,dok je bila u Renome-u

 4. Edgar

  11. 07. 2017. at 22:21

  Od derpea spala na balije

 5. Sunny

  11. 07. 2017. at 23:04

  Od Limunade do JK komšinice. Lol @lela reče tačno ko je zna od pre ne bi je prepoznao. Nikada u životu ni nju ni JK nisam slušala duže od 15 s pa ne mogu suditi šta je bolje sem da NIŠTA ne mogu od toga slušati. Na mute pregledam spotove i jedino vidim da ima bolje krpe i produkciju od Krki. A ovi u Srbiji ko pijani Jala, pa Jala alo breeee smori steeee narod!!!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Muzika

To Top