Prati nas

Vesti

Rasti preti kazna od pet godina zatvora jer je pretukao Loku

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv repera Stefana Đurića Raste jer je 18. aprila proše godine napao Slobodana Nešovića Loku, vlasnika firme Maskom.

Na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Kako pišu Novosti, čeka se da Prvi sud zakaže početak glavnog pretresa.

Incident se dogodio na uglu Kosovske i Kondine ulice u Beogradu, gde se nalaze prostorije Nešovićeve agencije. Kako je ispričao prilikom saslušanja u Tužilaštvu, Đurić je tog dana došao sa još nekoliko osoba i zatražio da raskinu ugovor, kao i da mu isplati 30.000 evra. Kada je to odbio, jer je smatrao da za to nema nikave osnove, prema Nešovićevim rečima, Đurić i momci koji su bili sa njim su ga napali, posle čega je on pozvao policiju. U Urgentnom centru je konstatovano da je zadobio lake telesne povrede.

Sa druge strane, reper je tvrdio da je vlasnik Maskoma inscenirao ceo događaj, bacivši se niz stepenice, kako bi ga optužio da ga je udario. Kazao je i da tako nešto ne bi uradio jer je javna ličnost, zbog čega vodi računa o tome kako se ponaša.

Đurićev branilac advokat Borivoje Borović svojevremeno je naveo da je njegov klijent došao da raskine ugovor, jer ga se Nešović nije pridržavao. Kazao je i da mu Đurić nije tražio nikakve pare, već da je samo želeo da raskine poslovnu saradnju, jer mu ovaj nije isplaćivao novac od autorskih prava prema dogovoru.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Ime

    13. 01. 2018. at 13:52

    A policajac koji pokosi motoristu i vuce ga 150m, ne pruzi pomoc i pobjegne s mjesta nesrece a pritom je pijan dobije 16 mjeseci. Nesto s nasim sistemom ne valja…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top