in

Rat sve jači: Dara poručila da je Seka mali miš

Veliko prijateljstvo zamenile su svađe po medijima

Folkerka Dara Bubamara poručuje da je njena dojučerašnja prijateljica Seka Aleksić za nju „mali miš“ i da bi joj bilo bolje da je se okane.

Rat dve srpske zvezde počeo je zbog koncerta u beogradskoj Areni, pošto je Dara ozbiljno zamerila Aleksićevoj što je zakazala nastup nedelju dana pre njenog, koji je 21. aprila.

Dara za Informer ističe da je Seki bolje da više nikada ne udara na nju, jer će „onda videti njeno drugo lice“.

„Seka je mali miš za mene! Niko ne može da me minira. Ne dam na sebe! Ja sam zvezda i institucija, kao što su i Ceca, Lepa Brena, Jelena Karleuša,“ oštra je Bubamara.

Dara objašnjava da joj prodaja karata odlično ide, te da joj zbog toga i nije potreban previše agresivan marketing.

„Meni ne treba takva reklama, jer sve ide kako treba. Neću da gledam u tuđe dvorište, samo ću reći: „Dođite na moj koncert, dođite na njen, pa vidite ko kako to radi.“ Ne želim da se poredim sa Sekom. Obe pevamo folk muziku, ali su to dva različita sveta kad je reč o imidžu, koreografijama, viđenju nastupa. Obećavam spektakl, sto igrača na sceni, specijalno iznenađenje, vrhunsku produkciju i pravi šou. Neću samo da stojim i pevam, to vreme je prošlo,“ poručuje folk zvezda.

Bubamara tvrdi da joj nije žao što je dugogodišnje prijateljstvo puklo, jer smatra da je ona uvek bila korektna i fer prema koleginici.

„U početku mi je bilo krivo, ali sada ne žalim. Pokazala je svoje pravo lice. Verovala sam da smo prijatelji. Prva sam koleginica koja je otišla kod nje kad je rodila Jakova. Godinama je pokušavala da zatrudni, molila se Bogu, i kad se to napokon desilo, bila sam mnogo srećna. Otišla sam na babine, odnela novac, sve kako treba, ali eto kako je sve ispalo na kraju,“ ističe pevačica.