in

Razvode se Bojana i Vladimir!


 

Kako pišu brojni domaći mediji golman FK Partizan Vladimir Stojković i manekenka Bojana Stojković na korak su od razvoda. Razlog je njegovo neverstvo, pošto je navodno Bojana otkrila da je Vladimir već par meseci u vezi sa devojkom mlađom od nje. Ipak, čini se da ni Bojana nije ostala dužna Vladimiru: šuška se da je u vezi sa rukometašem Vladom Mandićem.

„Bojana je prestala da se druži i da učestalo posećuje gradska dešavanja, u čemu je ranije nije sprečavalo čak ni majčinstvo. Duže vreme je sumnjala da je Vladimir neveran budući da je često posle treninga i utakmica ostajao u gradu i po celu noć, dok je ona ostajala kod kuće i brinula se o Lavu. Nedavno je saznala da je Vlada sa jednom izuzetno atraktivnom devojkom sa Vračara, a njih dvoje su zajedno viđeni i u jednom beogradskom klubu. Bojana je odmah reagovala i od supruga zahtevala da joj kaže istinu i prizna prevaru. Međutim, on to demantuje i kaže da njoj neko puni glavu glupostima“, kaže dobro obavešten izvor za Press.

Inače, sinoć je na rukometnoj utamici između RK Vojvodine i RK Partizan, VIP loža novosadskog SPENS-a imala je jednu zanimljivu gošću, piše Svetov portal. Sakrivena tamnim naočarima sedela je Bojana Stojković, još uvek zvanično žena golmana FK Partizan Vladimira Stojkovića. Bojana je sedela u društvu Ljube Jovanovića, nekadašnjeg dečka Nataše Bekvalac i najboljeg druga Vlade Mandića. Svojim pojavljivanjem na utakmici, Bojana je pokrenula glasine da je u vezi sa Mandićem.