in

Razvode se George i Amal Clooney?

Ovih dana se u stranim medijima proširila vest o razvodu slavnog para George i Amal Clooneyja. Britanska advokatica navodno je rešila da stavi tačku na brak sa holivudskim glumcem i to samo 15 meseci nakon venčanja.

Amal  je provela nekoliko dana u Londonu, gde je sa prijateljima uživala u noćnim izlascima, a izvor koji se zatekao u društvu advokatice otkrio je da je Klunijeva supruga nezadovoljna bračnim životom i da sve češće utehu nalazi u alkoholu.

„Kada je popila dovoljno alkohola, počela je da priča o svom braku. Očigledno je da nije najsrećnija u braku i činilo se kao da joj je laknulo što George nije u njenoj blizini“, rekao je upućen izvor i dodao da je Amal nezadovoljna jer nema vremena za sebe.

„Ona sada živi u njegovom svetu, a dodajte tome i pritisak da ostane u drugom stanju – pa će svima biti jasno zašto je Amal sada nezadovoljna“, dodao je isti izvor. Takođe je otkrio da Amal strahuje da je izgubila poslovni kredibilitet otkako je postala gospođa Clooney.

„To je ozbiljan udarac za nju, jer se plaši da je ljudi više ne uzimaju za ozbiljno kao pre“, zaključio je izvor.

U medijima se potom proširila priča da je advokatica napustila porodičan dom i da je sa sobom povela blizance, kao i da se sprema da pokrene razvod vredan 400 miliona dolara.

Nakon što se priča proširila na strane portale, slavni glumac je demantovao situaciju rečima: ‘’Ova priča je izmišljena’’.