Razvodi se Ivan Ivanović?

Prema pisanju dnevnog lista Kurir, popularni voditelj TV Prva, Ivan Ivanović navodno se razvodi od supruge Zorice! Njih dvoje su u braku već sedam i po godina braka.

Izvor blizak Ivanoviću rekao je za dnevni list da Ivan intenzivno traži stan u Beogradu, u kome će sam živeti.

“Ivan i Zorica su se žestoko posvađali pre mesec dana. On je prošle sedmice išao da iznajmi stan u blizini Fakulteta za bezbednost na Vračaru. Razgledao je, ali ga nije uzeo. Vlasniku je rekao da mu je malo 35 kvadrata i da traži nešto veće”, kaže sagovornik Kurira i dodaje da su problemi u njihovom braku počeli kada je Ivan postao poznat.

“Problemi u njegovom i Zoričinom braku počeli su kad je Ivan postao poznat. Pre toga su imali skladan odnos. Do nje su počele sve češće da stižu priče o njegovim neverstvima… Odlučili su da se rastanu, da Zorica ostane u stanu na Banjici sa ćerkom, a da se on iseli.”

Ivan, koji je veoma aktivan na Twitteru, nije se oglašavao ovim povodom. Njegov poslednji cvrkut osvanuo je juče ujutru “Dobro jutro…” napisao je Ivanović i postavio pesmu Riblje ČorbeDuša nije na prodaju.

“Natuštilo se i nebo je olovno, rasprodajem sve što je ostalo od mene, loše očuvano polovno, jeftino i u pola cene, rasprodaje se što je ostalo od mene. Ja prodajem oči, suviše toga su videle, ugasile se i nekako su uvele. Oči su sve videle, al’ su se postidele, uši mnogo čule, a ogluvele, a oči uvele”, stihovi su pesme koju je Ivan postavio na Twitter.

Šta je Ivan želeo da poruči ovom pesmom, verovatno ćemo uskoro saznati.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI