Prati nas

Dodela nagrada

Red carpet British Fashion Awards!

Rihanna i Cara Delvingne se sjajno provode ( foto: E Online )

Rihanna i Cara Delvingne se sjajno provode ( foto: E Online )

Jedna od najznačajnijih dodela nagrada kada je u pitanju moda, British Fashion Awards, upriličena je preksinoć u Londonu, a odevne kombinacije sa crvenog tepiha su opravdale očekivanja modnih zaljubljenika.

Kada je crveni tepih u pitanju zvezde se trude da izgledaju što je gracioznije i inovativnije moguće, a kada je u pitanju crveni tepih za dodelu modnih nagrada onda je trud oko toaleta dvostruko veći.

Ovo su samo neke od odevnih kombinacija koje su obeležile ovu dodelu.

Ko vam se najviše dopada? A ko je promašio ovoga puta?

4 komentara

4 Comments

 1. skandalka

  03. 12. 2014. at 13:01

  Kendall jednostavno savrsenstvo, Ellie prosto aseksualna, Riri rastura kao i uvek, ostali tu i tamo…

 2. fatima

  03. 12. 2014. at 13:29

  niko mi se ne svidja kako se obuko,mozda ovaj kombinizom koji nosi Kendal nije los,ne znam…viktojia bekam katastrofa,a ona bi trebala nesto bum jer je kao neki modni strucnjak.a ono! rijana kao prostitutka. ne znam dal’ ume nekad normalno da se obuce,mislim da ne ispadaju sise i halteri…bolja je bila na after partiju po meni…a Cara kao musko,nikako haljine za nju jednostavno ne ume da se ponasa,izmotava se,dize noge,padala je pre…ovde su stavili normalne slike ima na netu.haos! :P

 3. Saaarah

  03. 12. 2014. at 17:35

  Odbojnijeg stvora od ove Care skoro nisam videla…. a vazi za neku lepoticu, sto rece fatima kao da se musko nasminkao i obukao haljinu…. uzassss!!! Kendall je lepa ali potpuno prazna,bez trunke harizme… Rihanna bzvz obucena, ali ona i vrecu da navuce na sebe izgledala bi sexy… Victoria je ocekivano malo pocela da preteruje sa ovim zatvorenim i jednostavnim kreacijama, valjda da bi dokazala kako je ozbiljan modni strucnjak i onda izgleda ko baba, slicno kao i Emma Watson….

 4. Ana

  03. 12. 2014. at 19:10

  Ova Ana Wintour je toliko dugo u modnoj industriji i nije mi jasno kako još uvek ne ume da se obuče kada su ovakvi događaji u pitanju…Rihanna katastrofa, ovi ostali isto. Emma je najbolja, videla sam je i bez sakoa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Dodela nagrada

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top