Search
Close this search box.

Reese Witherspoon iskreno o 40. rođendanu: Starenje je divna stvar

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Resee krasi naslovnicu najnovijeg broja čuvenog časopisa (foto: Harper’s Bazaar)

Reese Witherspoon će u martu proslaviti 40. rođendan i, mada ta brojka mnoge ljude plaši, ona jedva čeka da uđe u petu deceniju života.

Priznaje da je u mladosti bila veoma nesigurna u sebe (foto: Harper’s Bazaar)

Ona u intervjuu za časopis Harper’s Bazar otkriva planove za proslavu jubilarnog rođendana: „Znate, muzika uživo, hrana, deca, porodica i prijatelju u našem domu u Nešvilu. Želela sam da se popnem na Maču Pikču, ali sam onda pomilsila: ‘Već sam dovoljno prepešačila prošle godine’, i odmoriću se od toga malo, za sada“.

Ali pored materijalnih stvari, ona želi i da proslavi sve ono što je tokom godina sazrevanja naučila: „Sada sam mnogo otvorenija. U svojim 20-im sam se svega plašila. Nisam znala kako će mi izgledati karijera. Nisam znala da li se ljudima dopadaju moji filmovi. Bojala sam se interakcije sa drugima. Imala sam 25 godina kada je izašla Pravna plavuša, 26 kada sam snimila Ljubav u Alabami i 29 kada je snimljen Hod po ivici. I bila sam preplašena, zaista“, priznaje lepa Oskarovka.

Kao prava južnjačka lepotica (foto: Harper’s Bazaar)

„Sada se osećam kao druga osoba. Starenje je divna stvar. Ono ste što ste i govorite ono što mislite“, dodaje Reese. Veliki deo njenog sazrevanja čini i materinstvo i njeno troje dece, Ava, Deacon i Tennessee, njen suprug Jim Toth, produkcijska kuća koju je osnovala i posao kojim se bavi. Ali kako se ona opušta nakon toliko obaveza koje ima? „Znate šta obožavam da radim? Reorganizujem police sa knjigama i moju fioku sa čarapama. Moj suprug me često pita: ‘Šta si radila četiti sata u ormanu?’ A ja mu samo kažem: ‘Premeštala sam svoj veš'“, priča kroz osmeh glumica.

POSLEDNJE VESTI