Reese Witherspoon otkriva: ‘Reditelj me je seksualno zlostavljao, a agencija me je ucenjvala da ćutim’

Holivud se i dalje trese nakon sto je otkriveno da je reditelj Harvey Weinstein seksualno zlostavljao mnoge glumice sa kojima je radio.  Nakon što je istina izašla na videlo, velika imena iz sveta filma su javno otkrila svoja iskustva, uključujući i zvezde kao što su Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Gwyneth Paltrow, Cara Delevingne i mnoge druge. Svoju traumatičnu priču je sada ispričala i poznata glumica Reese Witherspoon.

Reese je tokom jednog govora otkrila da je bila seksualno zlostavljana kada je mala samo 16 godina.

‘’Ovo je bila teška nedela za žene Holivuda i žene širom sveta. I ja imam iskustvo koje me i dalje proganja i zbog kojeg ne mogu da spavam, teško mi je da razmišljam, da komuniciram. Osećam anksioznost i krivicu jer o tome nisam pričala ranije. Zaista se gadim kada pomislim na reditelja koji me je seksualno zlostavljao kada sam imala 16 godina, a besna sam na angenciju i producente koji su mi rekli da je ćutanje uslov za moj rad. Volela bih kada bih vam rekla da je to bio izolovani incident u mojoj karijeri, ali nažalost nije. Iskusila sam više zlostavljanja i napada o kojima ne pričam tako često’’, iskreno je pričala Reesu, dok ju je u publici slušala i bodrila 18-godišnja ćerka.

Poznta glumica poručila svim ženama i devojkama koji su proši kroz sličnu trauma da svoje iskustvo ne zadrže za sebe, već da o tome javno pričaju i da se bore za svoja prava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI