in ,

Reper pronađen iskomadan u frižideru, njegova supruga uhapšena


Andy Cartwright, inače popularni ukrajinski reper, umro je u Sankt Peterburgu, a uzrok je navodno to što se predozirao. Međutim, delovi njegovog tela pronađeni su u stanu u kom je živeo sa suprugom.

Kako se navodi, telo je bilo raskomadano, organi izvađeni i stavljeni u frižider, a usled ovih okolnosti uhapšena je njegova žena.

Marina Kokhal tvrdi da je 30-godišnji reper umro od predoziranja drogom. Tvrdi da je želela da on nestane kako ga se ljudi ne bi sećali po neslavnoj smrti, a onda je priznala da je raskomadala njegovo telo.

Naime, policija je informisana nakon što je Kokhal kontaktirala svog advokata za savet, objašnjavajući da je Kartrajt umro četiri dana pre toga od predoziranja.

Delovi tela nađeni su u stanu u Sankt Peterburgu u pet različitih kesa, sve u frižideru. Žena je objasnila policiji da je želela da sakrije telo kako bi „jednostavno nestao“, te niko ne bi znao da je umro od predoziranja.

Kokhal i reper, čije je pravo ime Alexander Yushko, imaju malo dete. Ukoliko istraga pokaže da Kokhal nije govorila istinu najverovatnije će biti optužena za ubistvo, a ukoliko se utvrdi da je govorila istinu biće optužena zbog „nasilja nad mrtvim telom“.

Neki mediji pišu da su delovi tela „isečeni perfektno, da su organi oprani u mašini“. U zločinu joj je navodno pomogla njena majka, pre nego što su očistile stan.

Prema nekim infomacijama, prve analize pokazale su da u telu repera nije bilo tragova droge.

Cartwright je najpoznatiji po učešću u ruskom YouTube rijalitiju Versus Battle, tamošnjoj verziji popularne rep borbe.