Prati nas

Vesti

Rihanna je trudna sa godinu dana mlađim milijarderom!?

Pevačica tvrdi da želi da bude majka više od svega, a možda joj se ta želja vrlo brzo ostvari!

Rihanna je do ušiju zaljubljena u milijardera Hassana Jameela, a izvor blizak pevačici tvrdi da se uskoro sprema i veridba, a da će onda na dnevni red stići brak i deca!

Iako je pokušavala svoju dvogodišnju vezu sa Hassanom da drži u tajnosti, Rihanna je u nedavnom intervjuu priznala da je zaljubljena u godinu dana mlađeg milijardera sa kojim se neprestano viđa u poslednje vreme.

Pitanje o braku je uspela vešto da izbegne, ali izvor blizak pevačici navodi da se Hassan uskoro sprema da je zaprosi.

Niko ne može da je direktno pita, jer jako štiti svoju privatnost i svoj ljubavni život, ali svima je jasno da su stvari između njih dvoje ozbiljne” , naveo je izvor. “Konačno je upoznala muškarca sa kojim se oseća sigurno i za koga je sigurna da je onaj pravi.

Prema navodima izvora, par bi uskoro mogao da organizuje skriveno venčanje u jednom hotelu u Parizu, a sam datum proslave nije tačno poznat.

Obožavaju Pariz i zajedno imaju stan tamo već par godina. Međutim, odlučni su da London bude grad u kome će živeti” , priznao je izvor blizak pevačici.

Ovo je ostvarenje snova za Rihannu, ne može da dočeka da mu postane žena i da rodi njegovu decu” , dodao je izvor.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Zvezda je i sama potvrdila da želi da se ostvari kao majka, a na to pitanje je odgovorila sa “to bi bilo ostvarenje svih mojih snova, želim da budem majka više od svega.”

Iako su to samo spekulacije, među Rihannim prijateljima se već priča da je zvezda trudna!

Izgledalo je kao da ima stomak tokom njenog odmora u Parizu sa Hassanom prošlog meseca. Niko se ne bi iznenadio ukoliko bi to odjednom priznala.”

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top