Prati nas

Extra

Rita Ora u vezi sa Andrewom Garfieldom?

Otkako se pre nekoliko godina pojavila na muzičkog sceni, Rita Ora ne prestaje da intrigira svojim proivatnim životom. U junu je raskinula vezu sa producentom Andrewom Wattom, ali nije dugo tugovala.

Šuška se da je našla novog dečka, a radi se o britanskom glumcu Andrewu Garfieldu koga znamo po ulozi Spidermana.

Na snimanju filma 2011. upoznao je Emmu Stone s kojom je onda započeo ljubavnu romansu. Par je nekoliko puta raskidao i mirio se, sve do 2015. kada su odlučili da je vreme da svako pođe svojim putem.

Pevačica, poreklom sa Kosova, prijateljima se pohvalila novim dečkom, a oni su priču podelili sa britanskim tabloidom The Sun. 

View this post on Instagram

Thank you to my amazing team for everything last night @jasonrembert and the Glam squad @gillielove @michael_brennan ! And to all my Australian fans I love you endlessly 💜💕🇦🇺

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

“Rita se pohvalila prijateljima o novom dečku pre otprilike mesec dana. Rasporedi su im prenatrpani, no lepo se slažu i oboje žele da se trude dalje oko ovog odnosa” priča izvor.

Ora je poznata i po vezi sa Robom Kardashianom, koja se neslavno završila, ali i DJ-em Calvinom Harrisom, koji je toliko bio povređen nakon raskida, da joj je zabranio da izvodi njegove pesme na svojim nastupima, zbog čega je neko vreme nije bilo u javnosti.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top