Robbie Williams opisuje neobično seksualno iskustvo iz mladosti

Urnebesna priča o susretu sa misterioznom gospođom u iznajmljenom dvorcu (foto: Screenshot)

Graham Norton često ume da natera goste da otkriju intimne detalje iz svojih života, ali čak ni on nije mogao da pretpostavi kakvu će mu bizarnu priču ispričati Robbie Williams.

Britanski pevač je bio gost tok šoua, zajedno sa Justinom Timberlakeom, Annom Kendrick i Danielom Radcliffom i opušteno je govorio o svom 11. studijskom albumu koji će uskoro izaći, kada ga je Graham upitao koja je najluđa stvar koju je ikada dobio od obožavatelja. “Herpes”, odmah je odgovorio Robbie. A zatim je ispičao stvarni događaj iz mlađih dana, u vreme dok je živeo u iznajmljenom dvorcu (!), kojim je izbezumio ostale goste i samog voditelja.

Neverovatno iskustvo iz mlađih dana (foto: Screenshot)

“Ne mogu da verujem da ću ovo ispičati, ali eto. Pre mnogo godina iznajmio sam dvorac u kom smo vežbali za turneju. Jednog jutra sam se probudio i onako pospan na ivici kreveta ugledao žensku osobu koja je mogla imati između 28 i 58 godina. Čudna situacija, ali tek ste se probudili, pa još ne znate baš šta se tačno događa. Pogledao sam je i rekao samo “u redu”, a ona je isto odgovorila “u redu”. Zatim me je pitala imam li “morning glory” (britanski izraz za jutarnju erekciju). Rekao sam da imam, a ona mi je rekla da će mi pomoći oko toga. Te večeri sam gospođi koja vodi dvorac rekao da ima jako čudnu spremačicu, a ona mi je odgovorila kako tog jutra uopšte nije bila spremačica. Dakle, radilo se o nekom ko je došao s ulice”, ispričao je Robbie i svojom anegdotom nasmejao sve u studiju, i na kraju dodao da je nekoliko godina kasnije otkrio da je misteriozna dama bila izvesna Maureen, koja se u pabu hvalila ovim iskustvom sa pevačem, ali joj niko nije poverovao.

Pogledajte kako je sve ovo izgledalo.

https://www.youtube.com/watch?v=EHWB5R81Qq4

Povezane vesti

Back to Top