Search
Close this search box.

Robin Thicke se dirljivom porukom oprostio od oca Alana Thicka

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Glumac Alan Thicke preminuo je u utorak u 69. godini (foto: Wenn)

U utorak uveče od posledica srčanog udara u 69. godini preminuo je voljeni televizijski glumac Alan Thicke.

Njegova tragična smrt iznenadila je porodicu i prijatelje, koji su se putem društvenih mreža oprostili od omiljenog američkog tate sa malih ekrana, a oglasio se i Alanov sin, popularni pevač Robin Thicke.

Ekipa legendarne serije (foto: ABC)

U intervjuu za The Los Angeles Times, pevač je izjavio da je njegov otac bio ‘najbolji čovek kojeg je poznavao i uvek pravi džentlmen’. 39-godišnji Robin je dodao: „Dobra stvar je što je bio voljen i što je ima dostojanstven završetak. Video sam ga pre nekoliko dana i rekao mu koliko ga volim i poštujem“.

Robin Thicke se ditljivom porukom oprostio od voljenog oca (foto: Wenn)
Robin Thicke se ditljivom porukom oprostio od voljenog oca (foto: Wenn)

Kasnije je Robin na Instagramu dirljivom porukom izrazio ogromno žaljenje sbog smrti voljenog oca. „Moj tata je danas preminuo. Najbolji prijatelj kojeg sam ikada imao. Hajde da zajedno proslavimo svu onu radost koju je unosio u svaku prostoriju u kojoj bi se našao. Volimo te, Alane Thicke. Hvala ti za tvoju ljubav. S ljubavlju, tvoj zahvalni sin“.

I mlađi glumčev sin, Carter Thicke je na Twitteru podelio sa prijateljima bol koju oseća nakon gubitka oca. „Danas sam izgubio mog najboljeg prijatelja i mog idola i svet je ostao bez jednog od najdivnijih ljudi. Ti si legenda i volim te, ćale. Do sledećeg puta“.

Alan se proslavio ulogom doktora Jasona Seavera u hit seriji Growing Pains, koja se emitovala od septembra 1985. do aprila 1992. godine. Takođe je glumio u serijama The Bold and the Beautiful, How I Met Your Mother, a nedavno smo imali prilike da ga vidimo u seriji Fuller house.

POSLEDNJE VESTI