Search
Close this search box.

Rođeni vođa: Sve o ženama Ovnovima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Početak proleća obeležava start novog zodijačkog kruga, na čijem čelu se nalazi OVAN.

Sigurno ste čitali o njihovoj dominantnosti, upornosti i energičnosti, ali mi ćemo vam ovde otkriti još neke pikantne detalje o njima.

Prisustvo ovna gotovo uvek označava početak nečeg burnog i interesantnog. Ovan je, zahvaljujući vladajućoj planeti – Marsu, jedan od najaktivnijih horoskopskih znakova. Ovan je vatreni znak. Osobe rođene u znaku ovna konstantno su željne dinamike, brzine i takmičenja. Ovan vlada glavom i njihove organizacijske sposobnosti su odlične. Oni su uvek prvi u svemu – od posla do druženja.

Žena ovan je energična, strastvena, odlučna, temperamentna, prkosna, samouverena i zabavna. Ona je rođena kao vođa, jer svojom energijom i harizmom uspeva da pokrene sve ljude oko sebe. Sa njom vam nikada neće biti dosadno jer je ona uvek spremna za pokret i nove izazove.

Naravno, postoje i loše strane ovog znaka: netrpeljivost, brzopletost i  nestrpljivost čine ga nekada previše napadnim za druge ljude. Zbog svega navedenog specifično za ovaj znak je da uvek misle da su u pravu, što ume da bude prilično iritantno.

Nepokolebljivi je optimista koji se bori prventveno za svoja prava, ali i za prava drugih. Ona gleda u budućnost jer je svesna da ona stvara istu. Uvek gleda napred i ima sposobnost da ni iz čega stvori nešto.

Nastavak na sledećoj strani…

POSLEDNJE VESTI