Romana sama sebe proglasila pobednikom!

Na početku jubilarne 25.emisije, Mišel koji je pobednik prethodne dobija kao nagradu bedž koji mu daje mogućnost da izostane sa jedne od emisija, što on radi odmah ne gubeći vreme.

U današnjoj emisiji takmičari imaju naizgled lak zadatak − Karađorđeva šnicla. Oduševljeni istorijatom ovog srpskog jela, takmičari na dozvoljenih 2 minuta odlaze u prodavnicu. Nakon tuče oko graška, Suzana ostaje duže u prodavnici da bi uzela kajmak, bez obzira na Petrovo opominjanje.

Marija ovog puta odbija da se nervira kako to ne bi uticalo na njenu lepotu. Žiri je ubeđen da niko neće obaviti zadatak za 30 minuta a to je po njihovom mišljenju dovoljno za garnir i šniclu. Aleksandra doprinosi svojoj atmosferi raznoraznim insinuacijama i Petru objašnjava da je šniclu dobro istucala i spremila za budući „devojački san“! Takođe smatra da rolovanje iz srpske ruke njoj neće predstavljati problem.

Cakana misli da joj Petar stalno namerno prigovara, i da je razlog taj što ona ne ide kod njega u restoran kao svi ostali takmičari. Suzana za sebe tvrdi da je besna domaćica i ne prihvata Petrove sugestije tek tako. Većina takmičara ne zna šta je restovan krompir na veliko iznenađenje žirija.

Takmičari su pretežno imali problem sa nedovoljno ispečenim mesom, svi sem Laleta čije je meso bilo suvo. S obzirom na „veličinu“ Aleksandrine šnicle, žiri je iznenađen time da je njen „ pravi Srbin“ dobro pečen. U ovoj emisiji takmičari koji su bili najlošiji treba sami da odluče ko će da napusti šou.

Big Lale je slab prema krhkoj Aleksandri i džentlmenski joj prepušta ostanak u emisiji. Žiri takođe prepušta Marku i Romani da se dogovore oko toga ko će odneti današnju pobedu. Romana insistira na svojoj pobedi i to joj nimalo ne predstavlja problem, svi ostali takmičari su zgroženi njenim gestom.

Ipak, njena želja je da njih dvoje podele pobedničko mesto, samo je pitanje kako podeliti šerpu koju su kao nagradu dobili?

 

Total
0
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Emina Jahović otvorila 'Kolektiv'

Next Article

Preslušajte pesmu Adele, 'Skyfall'

Related Posts